Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovú zahrnula Jojka luxusom: Teď královnou jsem já!

Nora Mojsejová je ubytovaná v luxusnom bratislavskom hoteli. Po meste ju vyváža limuzína. Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová je ubytovaná v luxusnom bratislavskom hoteli. Po meste ju vyváža limuzína.

BRATISLAVA – Slová známej muzikálovej piesne si môže aktuálne pospevovať najznámejšia obyvateľka košického Pereša Nora Mojsejová (54). Svojrázna tmavovláska totiž v týchto dňoch prebýva v luxusnom bratislavskom hoteli. Dôvodom jej návštevy hlavného mesta je nakrúcanie jojkárskej šou Nákupné maniačky, kde bude čoskoro účinkovať. Ako sa nám podarilo zistiť, televízia jej zabezpečila maximálny komfort. Okrem ubytovania jej vedenie hradí aj šoféra s limuzínou.

Nora Mojsejová bola v minulosti súčasťou viacerých projektov televízie Joj. Za všetky možno spomenúť napríklad šou s názvom Šéfka, ktorá mala medzinárodný charakter. Ako sa nám podarilo zistiť, svojrázna tmavovláska sa v týchto dňoch na televízne obrazovky vráti. Oslovili ju totiž tvorcovia relácie VIP Nákupné maniačky.

Podnikateľka sa bude v súťaži o móde objavovať v priebehu niekoľkých piatkových večerov. „Nora Mojsejová je jednou z favoritiek súťaže, ktorá má za limit 2,5 hodiny s rozpočtom 500 eur splniť zadanú tému - Obleč sa ako moderátorka Top Staru so zameraním sa na topánky, povedala nám k tomu Lucia Kulihová z PR oddelenia Jojky. 

Ako sa nám v súvislosti s tým podarilo zistiť, televízia sa postarala o to, aby bola podnikateľka počas výroby relácie maximálne spokojná. Na každé nakrúcanie ju vyváža luxusná limuzína so šoférom. Okrem toho má k dispozícii komfortné ubytovanie v jednom z najdrahších bratislavských hotelov, ktorý je situovaný na nábreží Dunaja. „Chcela bývať tam, lebo je tam ticho a ona nevie spať v hluku, dozvedeli sme od nášho zdroja z televízie.

Nora prekvapila štáb nielen svojou schudnutou postavou, ale aj veľmi príjemným správaním. „Aj napriek nepriaznivému počasiu srší dobrou náladou, povedal náš zdroj. Samotná Košičanka sa už pred príchodom do Bratislavy netajila tým, že z účinkovania v Nákupných maniačkach má radosť. „Veľmi sa teším, reagovala na sociálnej sieti Mojsejová, ktorá sa v týchto dňoch poriadne obracia. Okrem nakrúcania sa totiž venuje príprave novej kontroverznej knihy. Tá sa má dostať do predaja už čoskoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu