Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexi Hriadeľová v Športe: Naprataný dekolt a šaty ako negližé!

Lenka Čviriková sa takto nahodila do Športu. Zobraziť galériu (3)
Lenka Čviriková sa takto nahodila do Športu.

BRATISLAVA – Pomýlila si reláciu?! Lenka Čviriková – Hriadelová (36) včera pútala pozornosť divákov nielen správami o fantastickom výkone cyklistu Petra Velitsa. Jej oblečenie totiž navodzovalo dojem, akoby moderátorka stála pred kamerami v sexi negližé.

Satén, čipka a push-up efekt na prsiach! To nehovoríme o oblečení žiadnej učiteľky sexu, ale serióznej moderátorky. „Športovkyňa“ Lenka Čviriková – Hriadelová sa takto vyparádila do svojej nedeľnej relácie. Jej šedé šaty úplne pripomínali nočnú bielizeň, takzvané negližé. Doslova eroticky pôsobil aj naprataný dekolt olemovaný čipkou. Moderátorka sa síce snažila dodať svojmu outfitu dôstojnosť pomocou bieleho kabátika, ten si však zrejme málokto vôbec všimol.

Spýtali sme sa preto priamo v televízii, či takéto oblečenie považujú za vhodné do spravodajského formátu. „Lenke Čvirikovej – Hriadelovej kostymérky zväčša ponúkajú oblečenie v štýle športovej elegancie. Tentokrát sa rozhodli vyskúšať spoločenský štýl, pričom z ponúkaných modelov si Lenka vybrala práve tieto elegantné šaty. Cítila sa v nich najlepšie, čo je pre výkon každého povolania veľmi dôležité,“ povedala nám PR manžérka Perla Vohráliková. Podľa toho sa zdá, že v Jojke majú pre tento výber pochopenie. Žeby diváci reagovali na sexi outfit pozitívnymi reakciami?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu