Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hargašová pobúrila Slovákov: V správach v americkej vlajke!

Jarmila Lajčáková-Hargašová sa v stredu večer, krátko pred našim zápasom s Nórskom objavila v športovom spravodajstve v tričku s trikolórou USA. Zobraziť galériu (5)
Jarmila Lajčáková-Hargašová sa v stredu večer, krátko pred našim zápasom s Nórskom objavila v športovom spravodajstve v tričku s trikolórou USA. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Gól do vlastnej bránky! Zrejme takto nejako brali Slováci možno neúmyselné gesto Jarmily Lajčákovej-Hargašovej (47). Moderátorka verejnoprávnej RTVS si totiž v stredu večer obliekla krátko pred hokejovým zápasom nášho tímu s Nórmi tričko pripomínajúce americkú vlajku.

Slovensko v týchto dňoch žije Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji. Nie je preto žiadnym prekvapením, že tisícky domácností si v stredu večer sadli pred televízne obrazovky a pripravovali sa na, pre náš tím, veľmi dôležitý zápas s Nórskom. No pohľad, ktorý sa divákom pár minút pred samotným začiatkom naskytol, bol viac než prekvapujúci.

V relácii Góly-body-sekundy verejnoprávnej RTVS sa totiž moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová objavila v tričku, ktoré malo farby americkej vlajky. V súvislosti s hokejovou atmosférou, ktorá v tomto období v našej krajine vládne, si tak tvár televízie v Mlynskej doline vyrobila poriadny trapas. Jej výber oblečenia do športovej relácie sa totiž u divákov stretol s poriadne veľkým pobúrením. 

„Môže mať toto Hargašová na sebe počas MS v hokeji? Ešte šťastie, že nehráme s USA,“ znela jedna z nespokojných reakcií na plavovláskin outfit. „Komu drží RTVS palce? Američanom?“ pýtal sa rádiový spíker Matej Sajfa Cifra na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. Minister zahraničný vecí a zároveň manžel moderátorky Miroslav Lajčák sa na faux pas svojej polovičky vyjadril slovami, že nešlo o zástavu Spojených štátov, ale o slovenskú trikolóru. Vraj na podporu našich hokejistov.

Outfit Jarmily Lajčákovej-Hargašovej sa u Slovákov stretol s veľkým pobúrením.
Zobraziť galériu (5)
Outfit Jarmily Lajčákovej-Hargašovej sa u Slovákov stretol s veľkým pobúrením.  (Zdroj: RTVS)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu