Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska Marcinková z Horúcej krvi večerala s fanúšikom: Dohadzoval jej vlastného syna

Herečka Gabriela Marcinková sa stretla s výborne naladeným pánom Vladimírom. Zobraziť galériu (9)
Herečka Gabriela Marcinková sa stretla s výborne naladeným pánom Vladimírom.

BRATISLAVA - Opäť bodovala! Gabriela Marcinková (24) sa nedávno umiestnila v zahraničnej ankete medzi stovkou najkrajších žien sveta. Zvíťazila aj v našom hlasovaní o najsympatickejšiu herečku z Horúcej krvi. Výhru oslávila večerou s vylosovaným fanúšikom Vladimírom. Hoci mala spočiatku obavy, sympatický podnikateľ ju príjemne prekvapil. Dokonca by ju chcel dať dokopy so svojím synom.

Gabriela Marcinková si pripísala na svoje konto ďalší triumf. V našom hlasovaní o najsympatickejšiu herečku zo seriálu Horúca krv sa umiestnila na prvej priečke. Vďaka tomu mal jeden z hlasujúcich čitateľov možnosť stráviť v jej spoločnosti pár chvíľ.

Vyžrebovaným šťastlivcom sa stal Vladimír Rajek z Modry, ktorý koncom týždňa večeral so seriálovou kráskou. „Bála som sa spočiatku, aké bude stretnutie s cudzím človekom, ale bolo to veľmi príjemné. Pán Vladimír bol veľmi spoločenský. Prešli sme rôzne témy - od vína, cez rodinu, filozofické otázky až ku športu,” prezradila nám Gabriela.

Rozvedený otec dvoch dospelých detí by dokonca prijal herečku aj do svojej rodiny. Ako sme sa totiž dozvedeli,  vedel by si ju vraj predstaviť po boku mladšieho syna. „Áno, zaznel aj taký návrh,” priznala so smiechom Marcinková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu