Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mojsejová a Christová sa vyprsili: Krstili knihu o ku*vách, chľaste a stoke!

Ivana Christová a Nora Mojsejová predviedli, čím ich príroda obdarila. Zobraziť galériu (20)
Ivana Christová a Nora Mojsejová predviedli, čím ich príroda obdarila.

KOŠICE – Nora Mojsejová (54) krstila svoju novú knihu vo výbornej nálade, skvele nahodená a s kamarátkou Ivanou Christovou (42) po boku. Bývalej kráľovnej krásy však podnikateľka zdatne konkurovala. Výrazne štíhlejšia, v „šik“ šatách a s naprataným dekoltom ohurovala hostí. Jej exmanžel Braňo Mojsej (45), o ktorom v diele otvorene píše, však na akcii chýbal.

Objednajte si novú knihu Nory Mojsejovej. Prvých 100 kupujúcich dostane limitované vydanie aj s podpisom kontroverznej podnikateľky. Viac informácií tu!

Ako sme vás na topkách už informovali, Nora Mojsejová napísala ďalšiu knihu. Píše v nej otvorene aj o posledných 10 rokoch po boku Braňa Mojseja, ktorý sa medzitým stal už jej exmanželom. „Snáď mi Braňo odpustí, ak ma má ozaj rád,“ povedala Nora a krstu svojho diela sa úspešne zhostila i ako moderátorka.

Úlohy krstnej mamy sa chopila Ivana Christová. „Krstím ju priezračnou vodou ako diamant, pretože i Nora je pre mňa ako diamant. Čistá a pravdivá. Je len málo ľudí, ktorých rešpektujem a Nora patrí medzi nich. Som rada, že je mojou kamarátkou a vždy vie otvorene povedať, čo si myslí. Tak nech sa knihe aj jej autorke darí,“ vyjadrila sa. A potom prekvapenej Nore a hosťom zaspievala svoju obľúbenú bulharskú pieseň.

Zaujímavé je, že obe hlavné aktérky si zvolili outfity, v ktorých vystavili na obdiv svoje ženské prednosti. V niektorých chvíľach to vyzeralo, akoby im dekolty už išli prasknúť. Napriek tomu sršali dobrou náladou a večer si užívali.

Nora mohla byť úplne spokojná. Kniha totiž hneď v prvý večer išla na dračku. Hostia si ju kupovali, pretože ako Nora povedala: „Už nič nedám zadarmo.“ O tom, že kniha bude mať úspech, svedčia aj názvy kapitol, ako napr. Kurvy mu neodpustím, Chľast, alebo ja!, Osina v zadku z Nitry, zvaná Kabrheľ, Slovenský šoubiznis je úplná stoka. Čitatelia sa majú naozaj na čo tešiť. „Napísala som všetko tak, ako som zažila a cítila. I na krste mám okolo seba ľudí, ktorých mám rada a ktorí vedia, aká som,“ zhodnotila štvrtkovú akciu Nora. Výborné jedlá, pitie, hudba a skvelá atmosféra udržali hostí v podniku až do neskorých nočných hodín.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu