Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zamaskovaný Kollár: Skrýval sa pred bývalou?!

Boháč Boris Kollár s dcérou Saškou dokonale splynul v dave Zobraziť galériu (18)
Boháč Boris Kollár s dcérou Saškou dokonale splynul v dave

BRATISLAVA - V prestrojení! Boris Kollár (45) sa v sobotu vybral na charitatívnu akciu, no zdá sa, akoby chcel byť pred bratislavským nákupným centrom inkognito. Keby nemal pri sebe dcéry Ester a Sašku, najväčšieho lámača sŕdc by v priemernom oteckovi v širokom tričku a s klobúčikom na hlave spoznal málokto. Navyše, svojej exmilenke a Esterkinej matke Petre Krištúfkovej (33) sa dôsledne vyhýbal!

Prekvapil! Boris Kollár sa v sobotu objavil na charitatívnej akcii, kde sa v úlohe modeliek predstavili aj jeho dcéry Saška a Esterka. Najznámejší otecko na Slovensku sa počas teplého dňa obliekol do plátenných nohavíc a trička. 

Nepochybujeme, že outfit bol značkový, ale luxusne veru nevyzeral. Boháč v ňom pôsobil akosi rozgajdane. Ale možno to bola súčasť maskovacej taktiky. Kollár totiž oblečenie doplnil klobúkom a slnečnými okuliarmi. Celkovo bol takmer na nespoznanie.

Ktovie, prečo chcel byť Boris takto utajený. Počas dňa sa totiž vyhýbal len jedinej osobe, a tou bola jeho expartnerka Petra Krištúfková. Tá ho však jednoznačne spoznať musela, keďže mu zverila dcéru Esterku... Zrejme nechcel zbytočne provokovať partnerku Andreu Heringovú, ktorá síce na akciu nedorazila s ním, no dvojica je po prevalení aférky s bývalou plavkyňou Barborou Richterovou v procese udobrovania.

Boris Kollár stál síce v blízkosti Petry Krištúfkovej (vľavo), no tváril sa, akoby sa nepoznali.

Zamaskovaný Kollár: Skrýval sa
Zobraziť galériu (18)

 

Podobná situácia nastala aj minulý rok vo februári počas turnaja v konskom póle.

Zamaskovaný Kollár: Skrýval sa
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu