Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Studenková zatienila aj o 20 rokov mladšie: Zdena, ako to robíš?!

Zdena Studenková by vekom mohla byť mamou Gabriely Duríkovej, vzhľadom na to ale nevyzerá. Zobraziť galériu (9)
Zdena Studenková by vekom mohla byť mamou Gabriely Duríkovej, vzhľadom na to ale nevyzerá.

BRATISLAVA - Toto snáď ani nie je pravda! Od uplynulej nedele delí Zdenu Studenkovú (59) od šesťdesiatky už len jeden (k)rôčik. Na hereckej dive však jej vek vôbec nevidieť. Dokázala to aj tento týždeň, kedy padla posledná klapka seriálu Horúca krv. Na blondínku by nikto nepovedal, že by skutočne mohla byť mamou svojej seriálovej dcéry Gabriely Dzuríkovej (40).

Dala si záležať! Tento týždeň sa herci zo seriálu Horúca krv stretli na pľaci poslednýkrát. Po záverečnej klapke si spravili malý večierok na oslavu pomerne úspešného projektu. „Je škoda, že to končí,” povedala nám Zdena Studenková.

Tá sa pri tejto príležitosti nahodila do elegantného outfitu a vyzerala ako skutočná dáma. Pri pohľade na jej tvár by si však len málokto uvedomil, že v nedeľu 19. mája oslávila 59 rokov. Svojím vzhľadom môže pokojne konkurovať aj herečkám o 20 rokov mladším. Len ťažko sa verí, že by reálne mohla byť matkou svojej seriálovej dcéry v podaní Gabriely Dzuríkovej.

A ako to robí? Už sme na topkách informovali, že populárna blodína svojej vizáži občas pomôže nejakým skrášľujúcim zákrokom. Tie sú bezprostredne po návšteve kliniky síce viditeľné, ale celkovo sa dá povedať, že herečka to zatiaľ extrémne neprehnala. Snáď jej to vydrží aj naďalej.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu