Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dzuríková zostarla behom minúty: Gabika, čo ti to, preboha, urobili?!

V seriáli Horúca krv vyzerala Gabika Dzúriková šmrncovne. Najnovšie z nej kostymérky urobili usadlú tetušku. Zobraziť galériu (7)
V seriáli Horúca krv vyzerala Gabika Dzúriková šmrncovne. Najnovšie z nej kostymérky urobili usadlú tetušku.

BRATISLAVA - Zo sexi kočky nevýrazná päťdesiatnička! Na obrazovkách televízie Markíza sa už čoskoro objaví nový seriál s názvom V dobrom aj v zlom. Priestor v tomto počine dostala aj herečka Gabriela Dzuríková (40), ktorá musela kvôli postave Cilky prejsť výraznou zmenou imidžu. Kostymérky z nej behom chvíľky vyrobili usadlú tetušku bez štipky sexepílu.

Gabriela Dzuríková je už neodmysliteľnou súčasťou markizáckych seriálov. Naposledy sme ju mohli vidieť v Horúcej krvi, kde stvárnila šarmantnú krčmárku Gabiku. Herečka sa objavovala na obrazovkách s vyžehlenými vlasmi, vďaka čomu vyzerala mladistvejšie.

Do najnovšieho seriálu s názvom V dobrom aj v zlom však tvorcovia umelkyni pridali pekných pár rokov. Štyridsiatnička totiž kvôli úlohe Cilky dostala na hlavu parochňu s čudným účesom, pričom výraznou zmenou prešiel aj jej šatník. Provokatívne či štýlové kúsky by ste tentokrát na Gabike hľadali márne.

Dzuríkovú sme v súvislosti so zmenou imidžu oslovili. Chceli sme vedieť, či si aj ona sama musela na túto svoju podobu zvyknúť. Herečka však na naše otázky neodpovedala. Bez slov ale nezostali diváci televízie Markíza. „Panebože, toto snáď nie. Je to hotová katastrofa. Vyzerá o desiatky rokov staršie,” zhodli sa viacerí, keď zazreli fotografie zmenenej herečky.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu