Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Eva Máziková vytasila ženské zbrane: Najprv idú prsia, potom ona!

Eva Máziková je v horných partiách obdarená. Zobraziť galériu (8)
Eva Máziková je v horných partiách obdarená. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Príroda k nej bola štedrá! Odkedy sa Eva Máziková objavila vo filme Pacho, hybský zbojník, verejnosť ju vníma aj vďaka výrazným ženským zbraniam. Tie blondínka vie aj po rokoch "predať". Najnovšie svoje vnady predviedla cestou na nakrúcanie jojkárskej šou Súboj národov. No a výsledok bol takýto - najprv išli prsia, potom výrečná diva.

Okrem svojho podrezaného jazyka je Eva Máziková známa aj prirodzenými megaprsiami. Plavovláska je na svoje dvojičky právom pyšná a preto ich rada vystavuje na obdiv. Inak tomu nebolo ani predvčerom popoludní. Známu Slovenku sa nám totiž podarilo zachytiť počas príchodu na nakrúcanie jojkárskej šou Súboj národov. No a tam boli jej prsia opäť v centre pozornosti. 

Hoci sa speváčka nahodila do pomerne konzervatívnych šiat, napriek tomu boli jej vnady doslova neprehliadnuteľné. Máziková totiž veľmi dobre vie, ako správne využiť svoje ženské zbrane - jednoducho sa riadi heslom „Vypnúť hruď a prsia vpred“. A tak sa často stáva, že do miestnosti najprv vchádzajú jej vnady a až potom samotná Eva.

Eva Máziková sa vyprsila cestou na nakrúcanie jojkárskej šou Súboj národov.
Zobraziť galériu (8)
Eva Máziková sa vyprsila cestou na nakrúcanie jojkárskej šou Súboj národov.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu