Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Verejná potupa malého Maťka: Vyzlečený a zhovadený pred celým Slovenskom!

Malý Maťko sa pred kamerami vyzliekol do spodnej bielizne. Zobraziť galériu (5)
Malý Maťko sa pred kamerami vyzliekol do spodnej bielizne.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Akoby nestačilo, že sa zhadzuje sám! Martin (35) zo Spišskej Novej Vsi sa v jojkárskej zoznamke Mama, ožeň ma, „preslávil” najmä tým, že o svojej mužnosti bez okolkov hovoril ako o malom Maťkovi. Intímne reči, pri ktorých by sa väčšina ľudí červenala, zvládal tiež s úsmevom na tvári. Ten mu však zmizol vo chvíli, keď podobnú rétoriku zvolili jeho nádejné nevesty Monika (21) a Aneta (21). Mladé mamičky ho totiž strápnili tak, že sa pred kamerami rozplakal.

Podali si ho! Tridsaťpäťročný Martin si prostredníctvom jojkárskej šou Mama, ožeň ma hľadá svoju vyvolenú. Tvorcovia programu preto nasťahovali do jeho rodinného príbytku dve slobodné mamičky. Mladé dievčatá v ňom videli nádejného partnera do momentu, kým sa s ním nezoznámili aj osobne. Keď totiž došlo k prvotnému kontaktu, zistili, že ho nemôžu ani len vystáť. Netaja sa tiež tým, že by už najradšej boli doma.

Martin si antipatie zo strany dievčat ako-tak uvedomil, a preto sa s nimi chcel zblížiť rozhovorom. Monika a Aneta mu to ale nijako neuľahčili. Zo srandy si totiž ako hlavnú tému vybrali sex. V rámci toho sa chcel rodák zo Spišskej Novej Vsi pochváliť aj svojím polonahým telom, no uznania sa od slobodných mamičiek nedočkal.

A hoci úvahy o sexe sú mladíkovi dosť blízke, dievčatá mu tentoraz kládli otázky, na ktoré sa ťažko odpovedalo aj jemu. Mladá Rómka Aneta sa ho napríklad spýtala na veľkosť malého Maťka. „Ja nemám maličkého ako uhorku. Ako cukinu ho mám, takú veľkú, poriadnu,“ spustil Martin ódy na svoju mužnosť. Otázkou je, či pri sledovaní dnešnej časti neprejde Slovákov chuť na tieto druhy zeleniny.

Ako sme sa zo zákulisia šou dozvedeli, milovník kulturistiky s odstupom času svoje príliš úprimné vyhlásenia oľutoval. „Nebolo mu príjemné, ako sa s ním dievčatá rozprávali. Mimo kamier sa dokonca rozplakal. Trápilo to tiež jeho mamu a sestru. V očiach kamarátov je teraz za hlupáka,“ povedal k tomu náš zdroj. Martinovi teda asi nezostáva nič iné, len dúfať, že sa na Slovensku nájde aspoň jedna slečna, ktorá o jeho televíznom pôsobení nebude mať ani len tušenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu