Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Premena jojkárskeho svalovca: Bože, veď je nechutný!

Nikola Cigolinov Zobraziť galériu (9)
Nikola Cigolinov

BRATISLAVA – Poriadna zmena! Nikola Cigolinov (36), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v jojkárskej reality šou Hotel Paradise, už počas svojho pobytu v raji rád vystavoval svoje dokonalé telo na obdiv. Rovnako to bolo aj neskôr v programe Mama, ožeň ma, kde sa svalovec objavil. A ako sa zdá, ani po rokoch sa tejto svojej záľuby nevzdal, práve naopak. Ukazuje ho v celej svojej „kráse“. No na objeme pribral tak, že niektoré zábery vyzerajú až nechutne.

Svalnatého Nika, ktorý sa prihlásil pred 5 rokmi do reality šou Hotel Paradise, kde mal dlhšie vlasy, sexi telo, nežný pohľad neviniatka, si pamätá snáď každá žena, ktorá šou pozerala. Svoje vyšportované telo ukázal aj v ďalšej šou – Mama, ožeň ma, kde si hľadal nevestu, no nenašiel. Možno aj preto, že v mladosti nafotil pornofotky pre gayov a teraz sa už vyše 2 rokov živí ako striptér.

A zdá sa, že mu toto povolanie zachutilo. A aj vďaka tomu sa udržuje v top forme a denne na sebe maká. Okrem toho sa venuje aj bodybuildingu, a tak sa niet čo čudovať, že sa tento fešák za posledné roky poriadne zmenil.

Nielen, že si ostrihal svoje dlhšie vlasy, ale najmä poriadne zmohutnel – nabral výrazne na svalstve. Pri pohľade na jeho terajšie fotografie by to telo spoznala zrejme máloktorá diváčka. A veru, nie vždy by bola z jeho svalov nadšená. Na niektorých záberoch je totiž až nechutne žilnatý, čo mu na kráse dvakrát nepridáva... Veď posúďte sami.

Vypracovaný Niko ukázal nechutné žily...
Zobraziť galériu (9)
Vypracovaný Niko ukázal nechutné žily...

Niko známy zo šou Hotel Paradise sa na seba už ani nepodobá.
Zobraziť galériu (9)
Niko známy zo šou Hotel Paradise sa na seba už ani nepodobá.

Viac o téme: Nikola Cigolinov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu