Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Neuveriteľné skutočnosťou: Takto došlo k zázraku v Modrom z neba!

Dominika bola po nehode v bdelej kóme, teraz sa iuž pokúša chodiť. Zobraziť galériu (9)
Dominika bola po nehode v bdelej kóme, teraz sa iuž pokúša chodiť.

BRATISLAVA - Len v marci privítal Vilo Rozboril (46) v Modrom z neba rodinu Jaššovcov a dnes budú na obrazovkách opäť. Tentoraz je však dôvod naozaj radostný. Po tom, čo Markíza 10-člennej rodine prenajala dom, našlo sa v ňom miesto aj pre Dominiku (18), ktorá bola dovtedy v nemocnici v bdelej kóme. Krehkej blondínke sa okamžite začalo dariť. Vďaka láske príbuzných, cvičeniu a terapii sa nielen prebrala späť k životu, ale je tu navyše vysoká šanca, že opäť začne chodiť. Moderátor hovorí o zázraku.

Silný príbeh! V marci mali diváci Markízy možnosť vidieť 10-člennú rodinu tiesniacu sa v jednoizbovom byte. Po tom, čo Modré z neba Jaššovcom prenajalo dom, okamžite tam bola prevezená aj Dominka. Tá bola od decembrovej nehody v bdelej kóme v nemocnici.

Po príchode domov sa začal blondínkin stav výrazne zlepšovať. Isté náznaky boli badateľné už počas návštevy rodiny v štúdiu, no neskôr sa Dominika skutočne aj prebrala. Vilo Rozboril preto Jaššovcov opäť navštívil. „Lekársky je jasne preukázané, že ju z kómy začalo preberať domáce prostredie. Som šťastný, že sme takto dokázali spoluovplyvniť život mladej dievčiny. Pre mňa je to jasný dôkaz, že Modré z neba má zmysel,” povedal nám moderátor, ktorý toto rapídne zlepšenie prirovnal k malému zázraku.

To, že ide o nevídaný pokrok, potvrdil aj jeden z lekárov. „Za tridsať rokov medicínskej kariéry som nevidel taký úžasný progres,” povedal Vladimír Krčméry z vysokej školy sv. Alžbety. Za všetkým treba vidieť neustálu prítomnosť rodiny, ktorá s Dominikou denne cvičí. Pomohli aj rehabilitácie a hyperbarická terapia v komore. Dnes má veľká bojovníčka obrovské šance na to, že opäť začne chodiť. A to kedysi prognózy zneli, že zostane na úrovni ročného dieťaťa...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu