Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi slovenské moderátorky vo svadobnom: Wow, to je pohľad!

Zľava: Mária Zelinová, Jana Mutňanská a Soňa Skoncová. Na nedávnej módnej šou sa predviedli v krásnych svadobných šatách. Zobraziť galériu (18)
Zľava: Mária Zelinová, Jana Mutňanská a Soňa Skoncová. Na nedávnej módnej šou sa predviedli v krásnych svadobných šatách. (Zdroj: fashion tv)

BRATISLAVA - Krásne nevesty! Pred pár dňami sa v Košiciach konala veľká módna šou. Večierku sa zúčastnilo množstvo hostí, medzi predvádzajúcimi nechýbali ani moderátorky televízie Fashion TV. Konkrétne Mária Zelinová (24), Jana Mutňanská (25) a Soňa Skoncová (26). Okrem iného predstavili aj kolekciu snehobielych svadobných šiat. Ktorej to pristalo najviac, posúďte sami.

V znamení bielej! Pred pár dňami sa v jednom zo známych košických podnikov konala Fashion party. Na móle sa objavilo mnoho krásnych modeliek, no azda najviac zaujali práve moderátorky módnej televízie Fashion TV Mária Zelinová, Jana Mutňanská a Soňa Skoncová.

Dievčatá sa predviedli v úlohe neviest. V snehobielej im to skutočne pristalo. „Takéto šaty som predvádzala už mnohokrát. Dokonca na začiatku mojej kariéry som svadobné katalógy fotila v Japonsku takmer každý deň,“ prezradila pre topky.sk Skoncová. 

Manekýnka zároveň prezradila, že tentokrát sa jej dokonca pri predvádzaní hrnuli slzy do očí. „Je pravda, že už dlhšie som na sebe biele šaty nemala. Bolo to príjemné. Počas prehliadky som mala na sebe 4-metrový závoj a keď som sa v ňom prešla po móle, priznávam, že som mala zimomriavky,“ povedala modelka.

No hoci tmavovláska tvorí pár so svojím partnerom už dlhých dvanásť rokov, svadbou sa v súkromí ešte nezaoberá. „Doteraz sme to neriešili. Keď to príde, tak to príde. Do ničoho sa nehrnieme. No ak by som si mala vybrať šaty, tak by som zvolila niečo jednoduché, ale ten závoj tam určite bude. Nie však 4-metrový,“ uzavrela tému Skoncová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu