Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markíza má novú posilu: Tajný flek pre blonďavú krásku známeho Slováka!

Sajfova priateľka Veronika Ostrihoňová je novou posilou v Markíze. Zobraziť galériu (3)
Sajfova priateľka Veronika Ostrihoňová je novou posilou v Markíze.

BRATISLAVA - Láka ju televízne prostredie! Po chodbách televízie Markíza sa v týchto dňoch motá nová šarmantná blondínka. Je ňou Bratislavčanka Veronika Ostrihoňová (23), ktorú široká verejnosť pozná najmä ako partnerku moderátora Mateja Cifru alias Sajfu (33). Dôvod výskytu mladej slečny v Záhorskej Bystrici je prostý - džob v Televíznych novinách.

Šarmantná a ambiciózna! Priateľka Mateja Cifru – Veronika sa v júni minulého roka vrátila z New Yorku, kde sa venovala štúdiu. Hoci dvojica spočiatku pravdepodobne doháňala zameškané, blondínka sa už v týchto dňoch začala obzerať po nejakej vhodnej pracovnej ponuke. Podľa informácií zverejnených v aktuálnom vydaní týždenníka Šarm sa partnerka rádiového spíkra nedávno uchádzala o robotu v Markíze. A podarilo sa!

Ako Sajfa prezradil, jeho partnerka sa podieľa na tvorbe reportáží do Televíznych novín o 19:00. „Veronika zvládla všetky kolá kastingu s prehľadom sama. Bojím sa iba toho, že bude šikovnejšia než ja,“ reagoval pre spomínaný magazín moderátor. „Veľmi jej držím palce, lebo k veciam pristupuje zodpovedne a má najkrajší úsmev, aký som kedy videl,“ dodal.

V súvislosti s novým džobom sme sa spojili aj so samotnou Veronikou. Ako nám prezradila, postupne sa zoznamuje s televíznym prostredím. Páči sa mi to. Je toho síce hrozne veľa, tak sa zatiaľ len tak rozkukávam. Pracujú tam príjemní, šikovní a profesionálni ľudia, takže sa mám od koho učiť, priblížila.  

Ostrihoňová študovala politológiu a disponuje príjemným vzhľadom. Zaujímalo nás preto, či by sa jej do budúcna pozdávalo napríklad moderovanie televíznych novín alebo politickej relácie. „Myslím si, že každý redaktor má moderátorské ambície. Veľmi by som sa potešila takej ponuke, ale zatiaľ je všetko len v začiatkoch, takže je predčasné o tom uvažovať. Ale ak by nejaká prišla, samozrejme, že ju rada prijmem, uzavrela Veronika. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa jej pôsobenie v Záhorskej Bystrici bude ďalej vyvíjať.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu