Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desivý útok na rodinu českej herečky: Chceli ich upáliť!

Veronika Žilková teraz žije v strachu. Zobraziť galériu (5)
Veronika Žilková teraz žije v strachu. (Zdroj: Aha!)

PRAHA – Na toto len tak nezabudnú! V nedeľu ráno sa v dome českej herečky Veroniky Žilkovej (53) a jej manžela, ministra obrany ČR Martina Stropnického (58), odohrala dráma ako z akčného filmu. Rodinu zobudil podozrivý pach dymu. Ako neskôr vysvitlo, neznámi páchatelia na ich vilu zaútočili so zápalnými fľašami.

Strach a obavy o život rodiny! Takéto nepríjemné pocity lomcovali v nedeľu ráno českou herečkou Veronikou Žilkovou. Na dom, v ktorom žije s ministrom obrany ČR Martinom Stropnickým a svojimi deťmi, niekto zaútočil.

Na terasu ich vily páchatelia nahádzali niekoľko zápalných fliaš. Rodina sa zobudila na štipľavý zápach a dym. Našťastie zrejme kvôli dažďu nedošlo k plnému výbuchu horľavín a plamene sa podarilo pomerne rýchlo uhasiť

Predpokladá sa, že útok bol smerovaný na herečkinho manžela Martina. Ten však v dobe incidentu vôbec nebol doma. Rovnako sa preto nevylučuje, že by niekto mohol chcieť ublížiť aj samotnej Veronike Žilkovej, či jej dcére Agáte Hanychovej a jej manželovi Jakubovi Prachařovi, ktorí u modelkinej mamy dočasne bývajú.

Okrem viacerých dospelých známych z prostredia šoubiznisu ale vo vile žijú aj deti: Kordula (9), Vincent (18) a Kryšpín (3). Združujú sa tam aj chorá herečkina mama Olga (91) a tiež Veronikina svokra Irena (87). Tí všetci mohli uhorieť.

„Nehnevajte sa, ale nechcem sa k tomu vyjadrovať, je to vážne,“ povedala pre český Blesk Žilková, ktorá musela byť strachom bez seba. Jej manžel bol o niečo zhovorčivejší. „Takéto veci sa na českej politickej scéne našťastie nestávajú často,“ okomentoval incident Stropnický. Podľa českých médií už bola posilnená jeho ochrana. „Samozrejme nejde o situáciu, ktorá by bola pre mňa alebo moju rodinu bežná,“ ​uviedol bývalý herec. Prípad vyšetruje štátna aj vojenská polícia. 

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu