Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozvod jojkárskeho moderátora zažehnaný: Aha, ako schudol!

Jakub Prachař z jojkárskeho Talentu je opäť štíhly. Zobraziť galériu (7)
Jakub Prachař z jojkárskeho Talentu je opäť štíhly.

PRAHA - Darí sa mu! Jakub Prachař (31), moderátor Česko Slovensko má talent, sa naposledy zviditeľnil vďaka údajnej nevere manželky Agáty Hanychovej (29). V týchto chvíľach sa však zdá, že hrozba rozvodu je zažehnaná. Známemu blondiakovi sa navyše podarilo získať hlavnú úlohu v pripravovanom českom filme. Kvôli novej postave musel aj schudnúť. Má dole desať kíl a je z neho opäť fešák, čo mu môže pomôcť aj v súkromnom živote.

Jakub Prachař je Slovákom dobre známy ako moderátor jojkárskeho programu Česko Slovensko má talent. Mnohí poznajú aj jeho manželku, kontroverznú modelku Agátu Hanychovú. Práve tá mu nedávno spôsobila nepríjemnosti, keď sa prevalila jej údajná nevera

Zdá sa však, že párik toto zemetrasenie vo svojom vzťahu ustál a rozvod sa zatiaľ nechystá. A rovnako sa Jakubovi aktuálne darí aj v pracovnej oblasti. Mladý režisér Vojtěch Kotek ho totiž obsadil do hlavnej úlohy vo filme Padesátka. Ale najprv musel poriadne zamakať. „Pán Kotek mi dal jasnú úlohu – schudnúť,” prezradil Prachař, ktorý mal pred pár mesiacmi dosť kíl navyše a viditeľnú dvojitú bradu. 

„Mám dole desať kíl a mal by som zhodiť ešte ďalšie štyri. To už ale budem musieť asi počas nakrúcania,” povedal herec a moderátor pre Super.cz. Už teraz je ale z neho opäť štíhly fešák. Snáď to ocení aj jeho manželka a nebude mu utekať za inými. 

Agáta Hanychová a Jakub Prachař sa poznajú od detstva, vzali sa na jar 2013.
Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová a Jakub Prachař sa poznajú od detstva, vzali sa na jar 2013.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu