Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Štedrý deň trávil po svojom: Vykradol chatky a spôsobil požiar

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Policajt z tretieho bratislavského okresu obvinil Michala (23) z okresu Komárno z dvoch krádeží a poškodzovania cudzej veci. Podľa doterajšieho vyšetrovania sa mladý muž presne na Štedrý deň popoludní vlámať na pozemky v záhradkárskej oblasti mestskej časti Rača. Z chatiek a pivníc údajne vzal rôzne náradie, napríklad benzínovú kosačku, vŕtačku, fúrik a elektrocentrály.

"Pri jednej z chatiek založil požiar, v dôsledku ktorého zhoreli majiteľovi veci, ktoré tu mal uložené," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Cenu ukradnutých vecí odhadli na 1 300 eur a spôsobené škody na 400 eur.

Michal údajne pokračoval v trestnej činnosti aj neskôr. Konkrétne 22. februára v popoludňajších hodinách sa podľa policajtov vlámal na pozemok rodinného domu na Ihriskovej ulici. Z prístavby rodinného domu údajne vzal mäso z mraziaceho boxu za 500 eur a dva záhradné postrekovače, ktoré mali hodnotu 50 eur. V prípade preukázania viny mu teraz hrozí za skutky zo spáchania, ktorých bol obvinený väzenie v zmysle ustanovení Trestného zákona. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu