Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Speváčka Tina: Po hodinách strachu ďalšie zmeny!

Speváčka Tina bola prevezená k svojmu synčekovi. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Tina bola prevezená k svojmu synčekovi.

KOŠICE - Už sú spolu! Speváčka Martina Tina Csillaghová (28) minulú stredu priviedla na svet svoje prvé dieťa. Podľa našich informácií bol jej syn Leonard okamžite prevezený na špecializované pracovisko. V dôsledku toho musí aj interpretka ešte pobudnúť v zdravotníckom zariadení. Tmavovláska však v nedeľu zmenila prostredie - presunuli ju na gynekologicko-pôrodnícku kliniku. Tá sídli na rovnakom poschodí, ako centrum pre rizikovo chorých novorodencov. Nie je vôbec isté, kedy mamičku s jej ratolesťou pustia domov.

Domov asi tak skoro nepôjde. V bežných prípadoch sú rodičky pár dní po pôrode prepustené z nemocnice. Bohužiaľ, speváčky Tiny sa táto prax netýka. Namiesto odchodu z pôrodnice s novonarodeným dieťatkom ju čakal len prevoz z jedného zdravotníckeho zariadenia do druhého.  

Jej syn Leonard sa totiž podľa našich informácií narodil za dramatických okolností. Bábätko malo údajne okolo krku omotanú pupočnú šnúru a muselo byť okamžite prevezené na kliniku, ktorá sa stará o čerstvo narodené deti v ohrození života. Samotná interpretka vtedy zostala v zariadení, kde rodila.

V nedeľu sa to však zmenilo. Podľa našich informácií ju previezli do druhej nemocnice. Súčasťou priestorov daného gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia je totiž práve neonatologické pracovisko, ktoré poskytuje špecializovanú starostlivosť kriticky chorým novorodencom. Podľa našich zistení je speváčka v Leonardovej blízkosti preto, aby ho mohla začať dojčiť.

Zatiaľ nie je jasné, kedy budú Tina a jej syn prepustení. Speváčka odmieta s médiami komunikovať. Rovnako tak aj zamestnanci zdravotníckeho zariadenia. Tí majú od samotnej interpretky zákaz poskytovať akékoľvek informácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu