Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Skrúcaného ex Lukáčová: Strapatá a vystresovaná kvôli vyhadzovu!

Problémy a stres? Dominika Lukáčová včera nevyzerala najlepšie. Myšlienky má zrejme úplne niekde inde, musela sa vrátiť do auta pre kľúče. Zobraziť galériu (8)
Problémy a stres? Dominika Lukáčová včera nevyzerala najlepšie. Myšlienky má zrejme úplne niekde inde, musela sa vrátiť do auta pre kľúče.

BRATISLAVA - Zlé obdobie! Dominika Lukáčová (27) nemá v tomto čase veľa dôvodov na úsmev. Len pred mesiacom ju opustil herec Štefan Skrúcaný (51), ktorý ju už stihol vymeniť za Eriku Judínyovú. Smútok z rozchodu však nie je jediné, čo tmavovlásku trápi. Markizáckej redaktorke hrozí vyhadzov z televízie. Ako vidno na našich záberoch spred Záhorskej Bystrice, evidentne kvôli tomu nie je v práve najlepšom rozpoložení.

Bez úsmevu! Dominika Lukáčová neprežíva práve svoje najlepšie obdobie. Je to len mesiac, čo sa rozpadol jej vzťah so Štefanom Skrúcaným. Ten už evidentne stihol na niekoľkoročný vzťah s markizáckou redaktorkou zabudnúť. Najnovšie sa totiž dal dokopy s tmavovláskinou kolegyňou zo Záhorskej Bystrice Erikou Judínyovou.

Navyše, Lukáčovej na pohode nepridáva ani situácia v práci. V Markíze jej podľa našich informácií hrozí vyhadzov. A tak niet divu, že Dominika teraz chodí so zamračeným výrazom. Nám sa ju včera podarilo zachytiť práve pri jej pracovisku.

Mladá moderátorka vybehla z televízie zachmúrená a strapatá. Slnečné okuliare mala nasadené na očiach skôr, než stihla vyjsť z interiérov. Zrejme sa na nej riadne podpisuje stres. O roztržitosti svedčí aj fakt, že si v aute zabudla kľúče a musela sa po ne vrátiť. Vybehla si po ne s takým neveselým výrazom v tvári, že niekdajšiu Miss Spiša by v nej spoznal málokto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu