Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna slovenská miss bez mejkapu: Pozrite na jej prirodzenú tvár!

Prvá vicemiss z roku 2003 Miroslava Halmi Luberdová sa svojou nenalíčenou fotkou pýši na Facebooku. Zobraziť galériu (6)
Prvá vicemiss z roku 2003 Miroslava Halmi Luberdová sa svojou nenalíčenou fotkou pýši na Facebooku. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Veľa žien si potrpí na dokonalú vizáž a bez mejkapu by nevyšli ani za dvere svojho bytu. No medzi ne zrejme nepatrí prvá vicemiss z roku 2003 Miroslava Halmi Luberdová (28). Tá sa za svoju prirodzenú tvár bez nánosu líčidiel vôbec nehanbí a dokonca sa ňou pýši aj na sociálnej sieti Facebook.

Prvá vicemiss 2003 Miroslava Halmi Luberdová si za posledné mesiace prešla naozaj búrlivým obdobím. Dvojročné manželstvo s partnerom Romanom sa jej koncom minulého roka rozpadlo a hoci sa zdravotný stav jej synčeka zlepšuje, nad leukémiou sa mu ešte stále nepodarilo zvíťaziť.

Napriek všetkému sa však trápenie na misskinej tvári vôbec neodzrkadlilo. Nedávno sa totiž priateľom na sociálnej sieti Facebook pochválila svojou nenalíčenou tvárou. Napriek tomu, že sme pri Luberdovej zvyknutí na dokonalý mejkap z prehliadkových mól, musíme uznať, že jej to aj bez mejkapu náramne pristane. Veď uznajte sami!

Miroslava Luberdová má aj bez mejkapu peknú tvár.
Zobraziť galériu (6)
Miroslava Luberdová má aj bez mejkapu peknú tvár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu