Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská speváčka ako „homlesáčka“: Neuveríte, kto je táto škrata!

Slovenská speváčka ako bezdomovkyňa. Uhádnete, ktorá interpretka pózuje na zábere? Zobraziť galériu (4)
Slovenská speváčka ako bezdomovkyňa. Uhádnete, ktorá interpretka pózuje na zábere?

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Pri pohľade na záber, ktorý zverejnila na svojej stránke istá mladá speváčka, mnohí jej fanúšikovia ostali bezpochyby v nemom úžase. Z fotky sa totiž škerí špinavá bezdomovkyňa s pokazeným zubom a s ploskačkou v ruke. Keby sa sama nepriznala, zrejme by nik nezistil, že je to naozaj ona. A čo vy, uhádnete, ktorá interpretka sa skrýva v tomto prestrojení?

Nechá sa nahovoriť na čokoľvek! Mladá speváčka a dcéra známeho hudobníka sa nedávno zamaskovala naozaj na nepoznanie. Staré oblečenie, špinavá tvár, strapaté vlasy, čierny zub a k tomu ploskačka do ruky vytvorili z inak sympatickej interpretky poriadnu škratu.

Ani vy ste neprišli na to, kto je táto slečna? Ide o speváčku Zuzanu Suzie Hroncovú, ktorá sa takto „vyparádila“ na isté nakrúcanie. „Točili sme homeless grotesku. Nikdy som sa necítila viac sexi,“ napísala brunetka k fotografii na sociálnej sieti.

Topky.sk zisťovali, o čo vlastne išlo a prečo Suzie túto úlohu prijala.„Natáčali sme s Ivanom Verešom grotesku pre jeho projekt – ženskú kapelu King Escort, kde hosťujem ako special guest. Podarilo sa mi minule Ivana nahovoriť na jednu vec, tak ako protislužbu si vymyslel, že si u neho musím zahrať bezdomovkyňu. Lebo, že inak som stále za peknú,“ povedala Hroncová. Zábava sa však nakoniec zmenila na nepríjemnosti, keď pred kamerami speváčka ochorela.

Suzie Hroncová ako bezdomovkyňa. Spoznali ste ju?
Zobraziť galériu (4)
Suzie Hroncová ako bezdomovkyňa. Spoznali ste ju?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu