Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hasprová a ďalšie známe tváre: Dámy, toto vám teda nevyšlo!

Katka Hasprová, Eva Verešová a Petra Marko stavili na začesané vlasy. Zobraziť galériu (8)
Katka Hasprová, Eva Verešová a Petra Marko stavili na začesané vlasy.

BRATISLAVA - Slepo nasledujú trendy?! V poslednej dobe sa čoraz viac známych tvárí ukazuje v spoločnosti s účesom, akoby práve vyšli z bazéna. Misska Eva Verešová (29) a podnikateľka Petra Marko (29) sa dokonca vykašľali na to, že na ples sa rozpustené vlasy neodporúčajú. O čosi lepšie pôsobila táto úprava na Katke Hasprovej (40) v Legendách popu.

Všetky sú rovnaké! Zdá sa, že slovenské celebrity poctivo sledujú aktuálne trendy. Milánsky módny týždeň totiž priniesol ukážku účesov na rok 2013 a v jednom z nich sa už ukázali štyri známe tváre. Dve si ale nevybrali úplne vhodnú príležitosť.

Ako prvá sa so začesanými vlasmi nedávno predviedla Ivana Surovcová a veľkú chválu nezožala. Napriek tomu ju na posledných Legendách popu nasledovala Katka Hasprová. Tej tento vzhľad naopak celkom pristal.

Horšie však z pohľadu stylistu Ivana Bednárika dopadli  misska Eva Verešová a podnikateľka Petra Marko. Hoci sa na ples rozpustené vlasy neodporúčajú, tieto dámy sa v aktuálnom trendy účese ukázali na Bratislavskom bále. „Neviem, či nestihla kaderníka, lebo tento účes sa volá „vyšla som z bazéna”. Nič moc,” reagoval Bednárik pri pohľade na hlavu tmavovlásky známej aj z Let´s Dance.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu