Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Trápenie Hasprovej: Láska s trpkou príchuťou!

Katarína Hasprová s priateľom Ivanom Bélom Vojtekom. Zobraziť galériu (6)
Katarína Hasprová s priateľom Ivanom Bélom Vojtekom.

BRATISLAVA - Spolu, ale bez seba! Katarína Hasprová (40) a Ivan Béla Vojtek (55) síce tvoria zamilovaný pár už viac ako dva roky, no v spoločnosti sa bok po boku príliš často neukazujú. Výnimku urobil párik pred pár dňami - dôvodom bola divadelná premiéra. Hoci sa počas večera nedalo prehliadnuť, že tmavovláska popri staršom partnerovi doslova kvitne, v rozhovore nám umelkyňa prezradila, že ich lásku predsa len čosi komplikuje. A vekový rozdiel to nie je.

Nie je to ideálne! Speváčku a herečku Katarínu Hasprovú sme nedávno stretli na premiére muzikálu Rómeo a Júlia, v ktorom tiež účinkuje. Tmavovlásku boli v hľadisku podporiť jej najbližší, medzi ktorými pochopiteľne nechýbal ani partner - herec nitrianskeho divadla Ivan Béla Vojtek.

Umeleckú dvojicu spojila práca, ktorá má však paradoxne na svedomí to, že zaľúbenci netrávia spoločne toľko času, ako by si predstavovali. „Je to náročné. Ja žijem v Bratislave, on v Nitre. Nevidíme sa tak často. Teraz ho vidím asi tak po desiatich dňoch,“ prezradila nám v rozhovore Hasprová.

V súvislosti s tým nás tiež zaujímalo, či herci neplánujú svoj vzťah posunúť ďalej a spečatiť ho svadbou. „To by ste sa museli spýtať môjho priateľa. Ale uvidíme. Tieto veci sa nedajú plánovať,“ vykrúcala sa z odpovede tmavovláska, ktorá sa v minulosti netajila tým, že ak nájde svojho pána pravého, otáľať nebude. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu