Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Lelkesova trapasová tlačovka: Čo gesto, to skvost!

Prejav Juraja Lelkesa na tlačovej konferencii bol monotónny. To sa však nedá povedať o jeho neverbálnej komunikácii. Zobraziť galériu (16)
Prejav Juraja Lelkesa na tlačovej konferencii bol monotónny. To sa však nedá povedať o jeho neverbálnej komunikácii. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Trapas, o ktorý sa počas priameho prenosu Slávika 2012 nechtiac postarali manželia Lelkesovci, donútil hlavu rodiny konať. Napriek tomu, že sa v uplynulých dňoch všetko vysvetlilo a televízia sa manželom ospravedlnila, životný partner Sisy Sklovskej (47) zvolal tlačovú besedu. Na nej však viac ako monotónnym slovným prejavom pútal pozornosť svojím vystupovaním a imidžom. Kvetnaté gestá, šarmantný úsmev, šálik okolo krku a na stole kniha s názvom Úspěšná sebamanipulace. To bola kombinácia, ktorou odzbrojil všetkých prítomných novinárov.

Faux pas, ktoré nechtiac spôsobili manželia Juraj a Sisa Lelkesovci na odovzdávaní hudobných cien Slávik 2012, sa v uplynulých dňoch poriadne pretriasalo v médiách. Napriek tomu, že si organizátori galavečera chybu priznali a manželom sa prostredníctvom médií ospravedlnili, Juraj Lelkes nič nenechal na náhodu a v súvislosti s trápnou situáciou zvolal tlačovú konferenciu.

Beseda sa konala dnes v centrále poisťovne, ktorej Juraj Lelkes šéfuje. No napriek tomu, že zúčastnení očakávali nové vyjadrenia k prepieranej kauze, na konferencii odznelo iba to, čo sa už v uplynulých dňoch objavilo v médiách. Preto sa mnohí pýtali, načo bol vôbec míting potrebný. „Tlačovku som zvolal v pondelok, pani Záblacká sa nám ospravedlnila až v utorok, tak som ju už nechcel rušiť,“ povedal Lelkes. Ten pútal pozornosť viac ako slovami zaujímavou gestikou a mimikou. Presvedčiť sa o tom môžete aj na záberoch v našej galérii.

Žeby Juraj Lelkes zbalil svoju manželku Sisu Sklovskú práve vďaka tomuto šibalskému pohľadu?!
Zobraziť galériu (16)
Žeby Juraj Lelkes zbalil svoju manželku Sisu Sklovskú práve vďaka tomuto šibalskému pohľadu?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu