Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kyprá jojkárka šokovala všetkých: Odhalila svoje obliny v plavkách!

Známa jojkárka sa za svoje obliny nehanbí. Zobraziť galériu (9)
Známa jojkárka sa za svoje obliny nehanbí.

BRATISLAVA/TUNIS – Ženský sexepíl trochu inak! Ak ste presýtení neprimerane chudými kráskami, ktorých je všade viac ako dosť, zaručene vás potešia čerstvé zábery známej plnoštíhlej jojkárky Renáty Názlerovej (49), ktorá sa za svoje obliny nehanbí a bez problémov zverejní aj fotografie v plavkách. Konečne kus riadnej ženskej, pozrite!

Kypré tvary a nejaké kilá navyše... Renátu Názlerovú poznajú televízni diváci najmä ako advokátku z jojkárskej relácie Súdna sieň či z talkšou Supermama. Na obrazovkách prerazila aj napriek tomu, že nemá miery modelky, ale postavu „krv a mlieko“.

Čoraz viac fenomén plnoštíhlych žien preráža nielen v modelingu, ale aj v spoločnosti a mnohé ženy vítajú túto zmenu s nadšením. Už sa za svoje obliny nehanbia. Jednou z nich je aj známa moderátorka, ktorá  svoju postavu bez problémov ukazuje aj na sociálnej sieti.

V týchto dňoch sa vybrala opäť do svojej obľúbenej destinácie Tunisko, kde si vychutnáva slnečné počasie a nemá problém zhodiť nánosy oblečenia a vystaviť svoje plnšie krivky i v plavkách. Jednoducho sa berie taká aká je, a pret  je v bikinách, aj keď s kyprejšími tvarmi, pre mnohých fanúšikov zvodnou a sebavedomou cicou. Jednoducho aj ona dokazuje, že aj obliny môžu byť sexi a je tak vzorom pre mnohé iné bacuľky. Veď pozrite sami. Fotografie Názlerovej v plavkách si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Viac o téme: Renáta Názlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu