Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sajfova milenka je obkukaná: Veronika, chce to zmenu!

Veronika Ostrihoňová, priateľka Mateja Sajfu Cifru,  sa na dve spoločenské akcie vyfintila ako cez kopirák. Zobraziť galériu (8)
Veronika Ostrihoňová, priateľka Mateja Sajfu Cifru, sa na dve spoločenské akcie vyfintila ako cez kopirák. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Veronika Ostrihoňová (22), priateľka Mateja Sajfu Cifru (32), sprevádza moderátora takmer na každej spoločenskej akcii. Nebolo tomu inak ani počas uplynulého víkendu, keď si s ním vyrazila na VIP večierok usporiadaný pri príležitosti turnaja v konskom póle. Mladučká blondínka síce na podujatí žiarila, no jej vizuál mal menšiu chybičku krásy. Od hlavy po päty sa totiž navliekla do outfitu, v ktorom sa objavila aj na nedávnej párty v Bratislave.

Vzťah moderátora Mateja Cifru a mladučkej Veroniky Ostrihoňovej ešte donedávna komplikovala vzdialenosť. Blondínka takmer počas celej doby ich fungovania totiž študovala v New Yorku, a tak bolo takmer nemožné vídať ju v spoločnosti svojho partnera. V lete sa však situácia zmenila - vrátila sa na Slovensko. A od tej doby sprevádza Sajfu na takmer každom podujatí.

Bok po boku sa objavili aj na víkendovom turnaji v konskom póle, ktorý sa konal v Liptovskom Hrádku. Dokonale nastajlovaná Bratislavčanka bola ozdobou sprievodného večierku. Pozorní návštevníci si však všimli, že im jej outfit nebol úplne neznámy. Kombinácia čierneho filtrovaného saka, tmavých nohavíc a zlato-čiernych semišových lodičiek zrejme patrí k jej obľúbeným. Rovnako nastajlovaná sa totiž pomerne nedávno pýšila na inej spoločenskej akcii v našom hlavnom meste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu