Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Haklovej vulgárny odkaz na nahých prsiach: Známeho politika asi porazí!

Monika Haklová si nechala na prsia namaľovať vulgárny odkaz pre politika Branislava Škripeka. Na telo potom hodila priesvitnú blúzku a hor sa na párty. Zobraziť galériu (13)
Monika Haklová si nechala na prsia namaľovať vulgárny odkaz pre politika Branislava Škripeka. Na telo potom hodila priesvitnú blúzku a hor sa na párty. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Bývalá farmárka Monika Haklová (38) na seba opäť raz strhla pozornosť. Odvážne outfity síce v jej prípade nie sú ničím výnimočným, no blondínka znovu našla spôsob, ako vďaka nim šokovať. Na štvrtkovej akcii sa totiž predviedla v priesvitnej blúzke bez podprsenky. A akoby to nestačilo, nahé prsia jej „zdobil” vulgárny odkaz pre politika Branislava Škripeka (41).

Monika Haklová z markizáckej Farmy na seba vždy rada pútala pozornosť. Nebolo tomu inak ani na štvrtkovej akcii. Blondínka dorazila na žúr do jedného z bratislavských klubov iba v priesvitnej blúzke bez podprsenky. Okamžite tým vyvolala poriadny rozruch. Odvážny outfit navyše zaklincovala vulgárnym odkazom na nahých prsiach, ktorý bol adresovaný politikovi Branislavovi Škripekovi. Nám sa podarilo získať jedinečné fotky tohto kontroverzného diela v momente, keď ešte len vznikalo. 

Ako farmárka sama priznala, svojím počinom reagovala na politikov pokus o novelu zákona, ktorou chce zakázať erotiku v dennej tlači. „Nie médiá nahotou kazia mládež, ale nekontrolovaný prístup k pornografickým stránkam na internete. Vláda by mala radšej investovať peniaze do záujmových krúžkov a športu, aby mladí nesedeli pri PC a aby si krúžky mohli dovoliť aj sociálne slabší rodičia,“ vysvetlila nám význam svojej „prsnatej” správy blondínka.

Netrúfame si odhadnúť, či matka troch detí zmení týmto odvážnym odkazom politikov pohľad na vec, no v každom prípade sa opäť postarala o rozruch.

Sledujte TOPKY TV: Takto vznikal vulgárny odkaz pre politika Braňa Škripeka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu