Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárka Hriadelová prehovorila o drsnom vyhadzove muža!

Petra Čvirika vyhodili zo Spartaku. Jeho manželka  Lenka si myslí, že trest je neprimeraný. Zobraziť galériu (5)
Petra Čvirika vyhodili zo Spartaku. Jeho manželka Lenka si myslí, že trest je neprimeraný.

TRNAVA – Prehnali to! V týchto dňoch médiami rezonujú správy o vyhadzove futbalistu Petra Čvirika (33) z mužstva Spartaka Trnava. Na klubovom reprezentačnom plese si totiž z pohľadu vedenia tímu vypil viac, ako mal. Tým vraj porušil životosprávu a musel si zbaliť veci. Jeho manželka, jojkárska športová moderátorka Lenka Čviriková-Hriadelová (39), si však myslí, že trest je neprimerane vysoký. S polovičkou preto zvažujú právne kroky.

Dôvodom odchodu Petra Čvirika zo Spartaku Trnava je podľa oficiálnych vyjadrení vedenia fakt, že „hrubo porušil životosprávu.  Inými slovami - opil sa na klubovom reprezentačnom plese. Tréner Peter Zelenský je názoru, že je to z hľadiska disciplíny neprípustné. Paradoxom však je, že kouč na spoločenskom podujatí osobne prítomný nebol. Pri realizácii takého vážneho rozhodnutia, akým okamžitý vyhadzov z  klubu bezpochyby je, dal iba na informácie, ktoré sa mu dostali do uší.

Nad celou situáciou krúti hlavou aj obrancova manželka - jojkárska moderátorka Lenka Čviriková-Hriadelová. Podľa nej je trest prehnane vysoký. „Príde mi to divné. Hráči nedostali zákaz zúčastniť sa toho plesu. Rovnako tak im ani nikto výsostne nezakázal piť alkohol. Boli tam aj iní futbalisti. Oni tiež nepili nealko. Prečo potom nepotrestajú všetkých? Nemyslím si, že takýto postup je v poriadku,“ povedala pre topky.sk moderátorka, ktorá uvažuje nad tým, že celú situáciu budú s manželom riešiť súdnou cestou. „Nevylučujeme to. Zatiaľ sme sa však nad tým reálne nezamýšľali. Minimálne však poškodili jeho dobré meno. Netvrdím, že si nevypil... No ako som povedala, ani ostatní nemali v pohároch džús,“ dodala blondínka.

Moderátorka však neverí, že za manželovým vyhadzovom je iba porušenie životosprávy. „To, aký je za tým dôvod, nech si ľudia hľadajú medzi riadkami. Možno niekomu išlo o to, aby tam už nehral. No ak ho nechceli v klube, dalo sa to riešiť aj inak,“ uzavrela tému Čviriková-Hriadelová, ktorá dúfa, že aspoň v definitívnom rozviazaní spolupráce sa klub zachová voči jej partnerovi férovo. Futbalista mal totiž zmluvu podpísanú do leta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu