Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prsnatá Hriadelová prekvapuje: Menšie vnady!

Prsnatá Hriadelová chcela menšie vnady. Zobraziť galériu (4)
Prsnatá Hriadelová chcela menšie vnady.

BRATISLAVA – Aj veľké prsia môžu byť prekážkou! Jojkárka Lenka Čviriková-Hriadelová (38) sa hrdí bujným dekoltom. Keďže je dostatočne obdarená, po silikónoch nikdy netúžila. Práve naopak! Ako nám prezradila, objemné prednosti jej občas prekážali. Chce si ich dať zmenšiť?

Sympatická šporťáčka Lenka Čviriková-Hriadelová nedávno navštívila estetickú kliniku. Pri tej príležitosti sme od moderátorky zisťovali, či už niekedy podstúpila skrášľovací chirurgický zákrok. „Zatiaľ som nič neabsolvovala. No človek nikdy nevie. Čo by som chcela zmeniť? Hlavu by som vymenila... Ale nie. Momentálne asi nič,“ tvrdila nám so smiechom moderátorka, ktorá je teraz spokojná sama so sebou. V minulosti tomu však tak nebolo.

Ako nám totiž prezradila, v mladosti jej život komplikovali bujné vnady. „Po silikónoch som nikdy netúžila. Vždy som mala veľké prsia. Skôr som ich chcela mať menšie. Hovorila som si, že čo budem s nimi robiť. Ako budem behať? To bol môj problém,“ zaspomínala si s úsmevom Lenka, ktorá je už v súčasnosti so svojimi proporciami spokojná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu