Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Holé prsia našej herečky ťahákom pre Číňanov: Pozrite, ako lákajú na film!

Číňania upozorňujú na film 360 nahou fotkou Lucie Siposovej. Zobraziť galériu (8)
Číňania upozorňujú na film 360 nahou fotkou Lucie Siposovej.

BRATISLAVA - Slovenská krása sa šíri naozaj doďaleka! Minulý rok mal premiéru hollywoodsky film, v ktorom si zahrala aj rodáčka spod Tatier Lucia Siposová (32). Jej tvár je vďaka tomu známa prakticky na celom svete. No nielen tá. Herečka totiž vo filme ukázala aj prsia. A práve záber s jej obnaženým telom je tým jediným, ktorým na istej čínskej stránke promujú film s názvom 360, kde účinkovala.

Vaše tipy

Lucia Siposová si v americkom filme 360 zahrala prostitútku. Nechýbali v ňom teda ani odhalené scény. Chcela by som povedať, že budete prví ľudia na Slovensku, čo uvidia moje prsia, vyjadrila sa herečka ešte počas minuloročnej premiéry pre návštevníkov Art Film Festu v Trenčianskych Tepliciach.

Snímka sa následne dostala do celého sveta. A už aj v zahraničí oceňujú slovenské pôvaby. Náš čitateľ nás totiž upozornil na zaujímavosť na jednej čínskej stránke. Na webe sa píše o hollywoodskom filme 360, sú tam vymenovaní herci a načrtnutý dej. A pri tom všetkom svieti iba záber s Luciinými prsiami. Žiadna ďalšia fotografia sa tam nenachádza. Zdá sa, že Číňania z celého filmu vyberali to, čo divákov najviac navnadí. A vykašľali sa pri tom na Juda Lawa či hviezdneho Anthonyho Hopkinsa. Zvíťazili slovenské vnady.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu