Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Celebritná lekárka Novotná: Po rozvode zásnuby s Puškárovej bratom?!

Doktorka Alexandra Novotná tvorí pár s Petrom Puškárom. Včera si spolu prvýkrát vyrazili do spoločnosti ako oficiálny pár. Zobraziť galériu (12)
Doktorka Alexandra Novotná tvorí pár s Petrom Puškárom. Včera si spolu prvýkrát vyrazili do spoločnosti ako oficiálny pár. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Prekvapenie! Známa doktorka Alexandra Novotná (41) sa dala dokopy s bratom Zlatice Puškárovej (35) Petrom (39). Dvojici sa darilo vzťah dlho tajiť. Najnovšie sa však rozhodli vyjsť s pravdou von - včera vyrazili ruka v ruke na spoločenskú akciu. Dôkazom, že to myslia naozaj vážne, je aj fakt, že iba dva mesiace po lekárkinom rozvode sa s ňou chce súrodenec markizáckej moderátorky zasnúbiť.

V našom hlavnom meste sa včera konala módna šou, kde predstavili svoju najnovšiu tvorbu slovenské špičky v dizajnérskom obore. Podujatie si nenechali ujsť ani viaceré známe tváre nášho šoubiznisu. Bezpochyby najviac pozornosti medzi prítomnými hosťami pútala doktorka Alexandra Novotná, ktorá dorazila na akciu v spoločnosti Petra Puškára – brata známej moderátorky. Dvojica sa k sebe správala zamilovane. Pre všetkých návštevníkov podujatia to bolo prekvapivé, pretože verejnosť registruje lekárku ako vydatú ženu.

Topkám sa však podarilo zistiť, že tento status je už minulosťou. „Od januára nežili s bývalým mužom v spoločnej domácnosti. Rozviedli sa začiatkom októbra,“ prezradil náš dobre informovaný zdroj. Ako ďalej dodal, na sedemnásťročnom manželstve sa podpísal fakt, že Martin (43) bol minulý rok niekoľko mesiacov väznený kvôli tzv. kauze Osrblie. Po prepustení na slobodu sa s manželkou vzdialili. „Ona stála pri ňom, no on odišiel od rodiny,“ dodal človek z blízkeho okolia dvojice.

V súvislosti s krachom zväzku sme oslovili aj samotnú lekárku Alexandru Novotnú. Tá informácie o rozvode potvrdila. Rovnako tak aj fakt, že tvorí pár s Petrom Puškárom. „Áno, sme spolu. Viac však svoje súkromie nebudem komentovať,“ povedala nám stručne doktorka. Oveľa komunikatívnejší bol ale jej nový objav. Brat markizáckej moderátorky nám prezradil, ako sa dali dokopy. Dozvedeli sme sa, že so Sandrou sa zoznámili zhruba pred rokom. Spojila ich práca, pretože v tom čase riešil svoju politickú kampaň a chcel, aby sa doktorka ako odborníčka na zdravotníctvo angažovala v jeho strane. Ona to však odmietla.

„Napriek tomu som s ňou ale konzultoval niektoré kroky. Naše pracovné rozhovory sa postupom času zmenili na súkromné. Netajím totiž, že mi ako žena veľmi imponovala. Zaujala ma svojou krásou a inteligenciou. Dnes sa totiž niečo podobné len tak nevidí. No v tom čase to bolo vyslovene na platonicko-kamarátskej rovine, pretože bola vydatá. Komunikáciu sme neskôr na niekoľko mesiacov prerušili. Keď som sa však dozvedel, že sa s manželom dohodli na ukončení zväzku a rozvod bol teda už len otázkou formality, opäť som sa s ňou skontaktoval. Odvtedy náš vzťah prerástol do niečoho hlbšieho. Ešte som žiadnu ženu toľko nemiloval, niečo podobné som nikdy nezažil. Každý, kto ma pozná, vie, že som prehlásil, že sa nikdy v živote neožením. No toto je prvýkrát, čo som odhodlaný svoje vyjadrenie zmeniť. Už viackrát som Sandre naznačil, že by som sa s ňou rád zasnúbil, no oficiálne som ju ešte o ruku nepožiadal. Tomuto vzťahu dávam budúcnosť, pretože to je niečo, po čom som v živote dávno túžil,“ povedal nám otvorene Puškár. Uvidíme teda, ako sa bude ich láska vyvíjať ďalej a či nakoniec dôjde aj k svadbe. Faktom ale je, že navzájom sa poznajú už aj deti dvojice - nedávno spolu ako rodina absolvovali dovolenku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu