Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beznádej, obavy a slová bolesti: Herci prehovorili o Kronerovom trápení!

Janka Kronera si kolegovia veľmi vážia. Netaja sa tým, že im chýba nielen v práci, ale aj v súkromí. Zobraziť galériu (14)
Janka Kronera si kolegovia veľmi vážia. Netaja sa tým, že im chýba nielen v práci, ale aj v súkromí.

BRATISLAVA – Prežívajú to spolu s ním! Ako sme vás včera na topkách informovali, uznávaný herec Janko Kroner (56) je momentálne hospitalizovaný v psychiatrickej nemocnici v Pezinku. Za bránami zariadenia bojuje obľúbený umelec s ťažkými depresiami. Zdravotné problémy ho načas vyradili z bežného života, čo pociťujú aj jeho kolegovia z brandže. O trápení kamaráta a spolupracovníka sa im vôbec nerozpráva ľahko...

Vždy usmiaty a dobre naladený Janko Kroner nie je pracovne činný zhruba od roku 2010. Nevídať ho v divadle a ani na televíznych obrazovkách. Príčinou sú psychické problémy, ktorým musí čeliť. Momentálne sa nachádza už niekoľko mesiacov v liečebnom zariadení v Pezinku. Obľúbený umelec chýba nielen fanúšikom, ale najmä rodine a kolegom z brandže. V súvislosti so smutnou diagnózou sme oslovili Jankových blízkych spolupracovníkov. Všetci mu držia palce a veria, že sa medzi nich čoskoro vráti.

Beznádej, obavy a slová
Zobraziť galériu (14)

Štefan Skrúcaný

Janko je jeden, v dobrom slova zmysle, z najnormálnejších ľudí v našej brandži. Priateľský, kamarátsky, férový. Nikdy sa nestalo, že by nedodržal slovo, alebo že by niekoho ohováral, či podrazil. Vždy bol ochotný pomôcť. Najvýraznejšie sa to prejavilo u Paľka Mikulíka, o ktorého sa staral a psychicky ho držal nad vodou. Povahovo ako keby ani nepatril do tejto brandže, lebo je to veľký dobrák a slušný človek. A takí to majú v našej spoločnosti v poslednom čase veľmi ťažké. Možno práve preto má problémy, lebo je to skrátka rovný chlap.

Beznádej, obavy a slová
Zobraziť galériu (14)

Michal Hudák

Robota s Jankom mi veľmi chýba. Práca či už pri sitkome alebo dabingu bola vždy príjemná a radostná. Naozaj mu všetci držíme palce, aby sa z toho čo najskôr dostal. Ľudia majú Janka veľmi radi. Nielen televízni diváci, ale aj kolegovia z hereckej brandže. Keby som vedel, ako mu pomôcť, tak by som to veľmi rád urobil.

Beznádej, obavy a slová
Zobraziť galériu (14)

Karin Haydu

Janko bol vždy skvelý parťák. Je to vtipný a šarmantný muž. Určite by som s ním chcela ešte hrať. Stáť po boku tak talentovaného umelca je veľká česť pre každého. Prajem mu veľa, veľa zdravíčka. Všetci na neho myslíme, nech sa čím skôr dá dokopy.

Beznádej, obavy a slová
Zobraziť galériu (14)

Maroš Kramár

Samozrejme, že mi veľmi chýba. Prial by som mu, aby sa z toho čo najskôr dostal. Nech sa čím skôr vráti medzi nás, aby s nami znášal život, ktorý je na jednej strane ťažký a komplikovaný,a na strane druhej taký krásny a zaujímavý. Ja som s Jankom zažil veľa krásnych chvíľ, vždy s ním bolo veselo a vyhovoval mi jeho humor. Veľakrát si hovorím, že možno stačí málo a budem na tom tak ako on. Lebo žijeme veľmi komplikovanú a zvláštnu dobu. Bol by som rád, keby som si s ním mohol opäť zahrať. My sme sa na verejnosti síce vzájomne doberali, ale v súkromí sme veľmi dobrí kamaráti.

Beznádej, obavy a slová
Zobraziť galériu (14)

 

Slávka Halčáková

Janko je úžasný človek aj herec. Viac by som sa k tomu už nechcela vyjadrovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu