Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Čírová 3 mesiace po pôrode: Ukázala dcérku aj schudnutú postavičku!

Nedávne tehotenstvo na postave Márie Čírovej nezanechalo žiadne stopy. Speváčkina dcérka Zoe má už skoro tri mesiace. Zobraziť galériu (10)
Nedávne tehotenstvo na postave Márie Čírovej nezanechalo žiadne stopy. Speváčkina dcérka Zoe má už skoro tri mesiace.

BRATISLAVA – Materstvo jej prospieva! Pri pohľade na Máriu Čírovú (23) by len málokto uveril tomu, že bola pred pár mesiacmi tehotná. Speváčka totiž priviedla na svet svoje druhé dieťatko len začiatkom júna a v súčasnosti sa už opäť pýši štíhlou figúrou. Blondínku však neteší len klesajúca hmotnosť. Oveľa väčšiu radosť má totiž zo svojich ratolestí, ktorým sa naplno venuje. Nám sa podarilo zachytiť aj jej dcérku Zoe, ktorú jej matka pred médiami doteraz chránila.

Máriu Čírovu sme počas uplynulého týždňa zastihli na prechádzke pri bratislavskom jazere Kuchajda. Spoločne so synčekom Hugom a jeho starou mamou sa vybrali kočíkovať speváčkinu dcérku Zoe, ktorá sa narodila len nedávno. Verejnosť doteraz nemala veľa možností toto bábätko vidieť, keďže blondínka sa rozhodla nevystavovať maličkú prílišnej pozornosti.

Galéria: Takto to na otvorení predajne v centre Bratislavy vyzeralo.

Popri rodičovský povinnostiach si však Mária koncom týždňa vybehla aj na spoločenskú akciu. Hudobníčku sme stretli na otvorení novej predajne mrazených jogurtov v centre Bratislavy. V rozhovore nám prezradila, že zladiť režimy svojich dvoch detí bolo spočiatku náročné. „Postupne si na seba zvykáme. V úlohe maminky sa cítim fajn, moje deti milujem,“ zverila sa nám blondínka.

Hoci mladá mamička toho spočiatku veľa nenaspala, teraz sa situácia zlepšila. „Zoe v noci krásne spinká, krásne sa usmieva. Aj Hugo ju už prijal,“ poznamenala Čírová. Trojročný synček totiž na nový prírastok do rodiny troška žiarlil a vyžadoval si Máriinu pozornosť. „Bolo to pre nás nové. Hoci sme sa snažili, nedalo sa to, pretože keď som mala maličkú na rukách, tak on sa chcel vtedy hrať a bolo to zložité. Musel si ale zvyknúť, že už tu nie je len on, že už sú dvaja a ja sa musím medzi nich rozdeliť,“ dodala.

Pri pohľade na Máriu je viditeľné, že nadbytočných tehotenských kilogramov sa rýchlo zbavuje. „To je metabolizmus. Nad tým sa netreba zamýšľať. Ja som taká – porodím a som zase na svojej váhe. Zatiaľ som necvičila, nemám na to čas,“ reagovala so smiechom Čírová. Tá sa netajila tiež tým, že už v blízkej dobe by chcela začať koncertovať a venovať sa opäť práci.

Čomu podľahli známe Slovenky?

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Máriou Čírovou.

Mária Čírová

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu