Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

To snáď nie: Kulyho vystúpenie s trapasom, Smatanová do SND v "šľapkách"!

Zuzana Smatanová prišla do SND v neforemných šatách a plážových sandáloch - takzvaných kristuskách. Pri Kulyho vystúpení zas praskali nohavice. Zobraziť galériu (30)
Zuzana Smatanová prišla do SND v neforemných šatách a plážových sandáloch - takzvaných kristuskách. Pri Kulyho vystúpení zas praskali nohavice.

BRATISLAVA - Našli sa aj chybičky! Nedeľné odovzdávanie Krištáľových krídel prebehlo v noblesnej atmosfére, ktorá však mala niekoľko drobných trhliniek. Pri vystúpení Mária Kulyho Kollára (41) sa totiž tanečníci tak vložili do temperamentného rytmu, že jednému z nich praskli nohavice. Pozornosť si vyslúžila aj Zuzana Smatanová (28). Tá na rozdiel od ostatných dám výberom róby neoslnila. Kožené šaty sa na túto honosnú akciu príliš nehodili. Zaklincovala to však obuvou - na javisko SND sa postavila v letných plážových topánkach.

S nádychom elegancie! Na odovzdávaní Krištáľových krídel žiarila skoro každá dáma. Väčšina zvolených šiat totiž dopĺňala noblesný charakter podujatia. Dokonca aj Zdena Studenková sa po niekoľkých prehreškoch tentokrát naozaj blysla výberom róby a aj celkovou vizážou.

Trochu inak to však bolo v prípade Zuzany Smatanovej. Hoci sme pri speváčke v poslednej dobe zvyknutí, že si bez problémov oblečie nádherné šaty a k nim topánky s vysokým podpätkom, tentoraz sa tak nestalo. Interpretka vystúpila v kožených šatách, čo nebol práve najlepšie zvolený materiál. A k tomu pripojila takmer plážovú obuv, ktorá bola rozhodne nevhodná na dosky Slovenského národného divadla. Ostatné dámy totiž mali elegantné lodičky.

Menší trapas sa stal aj počas vystúpenia Kulyho z Desmodu. Mário Kollár síce temperamentnú pieseň ustál bez problémov, horšie na tom bol jeden z tanečníkov. Tomu sa počas choreografie roztrhli nohavice a diera sa neustále zväčšovala. Mladík skončil s takmer úplne obnaženou nohou. 

Mená ocenených nájdete TU. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu