Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvodná kráska z verejnoprávnej STV: Hostí ohurovala v spodnej bielizni!

Kristína Kormuthová sa predviedla aj v takomto zvodnom modeli. Zobraziť galériu (19)
Kristína Kormuthová sa predviedla aj v takomto zvodnom modeli. (Zdroj: Jan Zemiar)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Hriešne sexi! Cez víkend sa konala v štvorhviezdičkovom hoteli v Liptovskom Mikuláši módna šou. Hostí prítomných na akcii sprevádzala večerom moderátorka verejnoprávnej televízie Hana Rapantová (37). Zatiaľ čo ona zvolila decentný outfit čiernej farby, jej mladšia kolegyňa z Mlynskej doliny predviedla oveľa väčšiu dávku sexepílu. Po móle sa totiž prešla vo vyzývavej spodnej bielizni.

Na Liptove patril uplynulý víkend móde. V hoteli Jánošík sa totiž konala prehliadka, kde sa okrem profesionálnych manekýnok prešla po móle aj čerstvá posila športových správ verejnoprávnej televízie Kristína Kormuthová. Tvár Gólov – bodov – sekúnd sa najprv predviedla v klasických modeloch, na záver šou si však pripravili organizátori pre hostí pikantné prekvapenie. Finalistku súťaže Miss Universe SR z roku 2008 nahodili do vyzývavého korzetu a nohavičiek. Sexi dojem umocnili sieťované pančuchy a vysoké čižmy.

Ako sme sa od Kormuthovej dozvedeli, spočiatku mala trému. „Keď som ale videla pozitívnu spätnú väzbu od publika, nervozita opadla,“ prezradila topkám Kristína. A hoci nešlo o žiadny vulgárny model, i tak odhalil čo-to z jej postavy. No a keďže sa za ňu nemusí hanbiť, zaujímalo nás, ako sa udržuje vo forme. „Pravidelne a často jem, no dávam si menšie porcie. Okrem toho mám osobného trénera. V posilňovni sa nesnažím chudnúť, ale spevňovať,“ dozvedeli sme sa recept na tmavovláskinu líniu. V súvislosti s moderátorkinou figúrou však treba podotknúť, že jej položila dobré základy už v detstve – od štyroch rokov sa totiž aktívne venovala gymnastike a neskôr tenisu.

Zábery z módnej šou si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu