Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi moderátorka sa ksichtila: Toto už na obraze nemalo byť!

Moderátorka RTVS Kristína Kormuthová pobavila divákov ksichtíkmi. Zobraziť galériu (7)
Moderátorka RTVS Kristína Kormuthová pobavila divákov ksichtíkmi.

BRATISLAVA – Tak toto jej nevyšlo! Moderátorka RTVS Kristína Kormuthová (27) sa nedávno v relácii Góly, body, sekundy dostala do naozaj úsmevnej situácie. Skôr ako sa na televíznych obrazovkách objavila ohlásená reportáž, moderátorka stihla divákov pobaviť svojimi grimasami. Toto vo vysielaní určite nemalo byť!

Moderátorka RTVS Kristína Kormuthová si nedávno nechtiac spôsobila úsmevný trapas. V relácii Góly, body, sekundy si totiž po ohlásení nasledujúcej reportáže evidentne neuvedomila, že je ešte stále na obraze. Televíznych divákov tak pobavila naozaj zaujímavými grimasami. 

Kŕčovitý ksichtík, nespokojný výraz tváre a úprava vlasov! To všetko sa objavilo v živom vysielaní napriek tomu, že už mal bežať pripravený príspevok. „Pre mňa to vôbec nebolo úsmevné. Z moderátorského hľadiska to vnímam ako zlyhanie techniky, no z ľudského hľadiska... Ja som to nevedela, že som na obraze, netušila som, že to bolo vo vysielaní,povedala nám Kristína nespokojne. No potom mi začali prichádzať maily, že som ľudí pobavila a že mi za to ďakujú. Až na druhý deň som si to pozrela v archíve. S odstupom času sa však nad tým pousmejem,” dodala moderátorka.

No toto zďaleka nebol jediný prešľap, ku ktorému v spomínanej časti relácie prišlo. Technické problémy sa totiž objavili aj v ďalších reportážach. Raz vypadol obraz, druhýkrát sa počas príspevku opäť na moment objavila v zábere sexi tmavovláska. Zrejme v ten deň v televízii vyčíňal redakčný škriatok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu