Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Výnimočný stav v markizáckom spravodajstve: Situácia, akú tam ešte nezažili!

Henrich Krejča bude musieť nahradiť niekoľko tehotných podriadených - patrí medzi ne jeho manželka Ivana (vpravo), či Katarína Kulová. Zobraziť galériu (4)
Henrich Krejča bude musieť nahradiť niekoľko tehotných podriadených - patrí medzi ne jeho manželka Ivana (vpravo), či Katarína Kulová.

BRATISLAVA - Toto sa ešte nestalo! Henrich Krejča (41) ako šéf spravodajstva a publicistiky televízie Markíza stojí pred neľahkou úlohou. Čoskoro bude musieť nahradiť viaceré svoje redaktorky. Podľa našich informácií je totiž až päť jeho podriadených tehotných. Medzi nimi aj jeho manželka Ivana (30).

Poriadna „úroda”! V markizáckom spravodajstve došlo v minulosti k situácii, keď boli tehotné štyri redaktorky naraz. Aktuálne ich je však údajne až päť a aj niektorí ich mužskí kolegovia sa pripravujú na otcovské povinnosti. 


Škrt pre vedenie televízie: Štyri markizáčky naraz v tom!


Podľa našich informácií rastie bruško Kataríne Kulovej aj Ivane Krejčovej. Jej manžel, riaditeľ centra spravodajstva a publicistiky Henrich Krejča, nám správy o ich druhom spoločnom dieťati na ceste potvrdil. Ďalšie mená s ohľadom na súkromie kolegov neprezradil. Vyjadril sa len všeobecne. „Áno, máme tu viacero dám, ktoré privedú na svet potomka. Sú zo spravodajstva i publicistiky, ako i z regiónov. A sú tu aj páni kolegovia, ktorých partnerky sú v očakávaní,” ​povedal pre topky. 

S príletom viacerých bocianov však súvisia okrem radosti aj isté starosti. Najmä pre šéfa, ktorý na istý čas príde o pár svojich podriadených. „Na jednej strane sa z toho veľmi teším a gratulujem im, no zároveň nie je také ľahké nájsť adekvátnu náhradu,” priznal Krejča. „Verím však, že sa skoro vrátia späť. No a možno z ich detí vyrastú noví skvelí novinári,” dodal optimisticky. Takýmto pracovným prírastkom by sa o pár rokov v Záhorskej Bystrici určite tiež potešili... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu