Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Verešová po rokoch odhalila prsia: Takéto ich teraz má... Silikónové!

Prsia Andrey Verešovej vyzerajú ako po zásahu plastického chirurga. Zobraziť galériu (9)
Prsia Andrey Verešovej vyzerajú ako po zásahu plastického chirurga.

PRAHA - Poriadne odvážna! Andrea Verešová (32) si potrpí na sexi oblečenie, no svoje telo dlhé roky odhaľovala v podstate len v náznakoch. Ešte pred svojou účasťou v súťaži Miss v roku 1999 síce nafotila zábery, na ktorých jej bolo vidieť prsia v celej kráse, no odvtedy si už dávala na takúto formu prezentácie pozor. O to viac prekvapuje, že modelka najnovšie pózovala pre firmu s kúpeľňovým sortimentom úplne nahá. A pri pohľade na jej obnažené vnady je jasné, že pocítili dotyk plastického chirurga.

Toto nikto nečakal! Andrea Verešová už dlhšiu dobu robí tvár českej firme, ktorá predáva zariadenie do kúpeľní. Na tento rok pre ňu nafotila kalendár, v ktorom si našiel miesto aj záber s odhaleným zadočkom. Topky.sk však získali snímky z budúcoročného umeleckého počinu. A ako vidno, bude oveľa šteklivejší!

Modelka sa totiž nechala prehovoriť na pózovanie v sprche. Je preto jasné, že oblečená pri fotení nebola. No to, že naplno odhalila svoje prsia, je naozaj prekvapením. Ako kráľovná krásy si totiž Andrea dávala na takéto obnažovanie pozor. Odvtedy, ako sa v roku 2003 objavili jej nahé fotografie spred misskovských čias, svoje vnady verejne neukazovala.

Okrem toho, že sa teraz môžu všetci kochať pohľadom na Verešovej holé prednosti, sa zrejme definitívne vyrieši aj otázka, či má brunetka silikóny. Táto téma totiž rezonuje v šoubiznisových kruhoch už roky, no Andrea zásah chirurga nikdy nepriznala. Pri porovnaní jej starých a nových fotografií je však jasné, že do tejto podoby kráskine prsia vymodelovali šikovné ruky a nie príroda.

Tento plastický zákrok je verejným tajomstvom aj v zákulisí Miss Slovensko. „Andrea si ľahla pod nôž až po tom, čo v roku 1999 získala titul,” vyjadril sa človek, ktorý sa dlhé roky podieľal na súťaži krásy. Topky.sk sa pokúšali s Verešovou spojiť, no na naše otázky zatiaľ nereagovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu