Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dara Rolins prekvapuje: Má stehienka školáčky!

Dara Rolins vyzerala pri fotení ako mladučká školáčka. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins vyzerala pri fotení ako mladučká školáčka.

PRAHA - Večne mladá! Dara Rolins (40) v decembri oslávila štyridsiatku, no vôbec to na nej nie je vidieť. A ako sa najnovšie zdá, jej vek nebrali do úvahy ani stylisti pri nedávnom fotení. Blondínka totiž na propagačných záberoch športovej značky pôsobí ako štýlové -násťročné dievča. Čo poviete?

Zrelá žena alebo odviazaná školáčka? Dara Rolins je už nejaký čas tvárou oblečenia športovej značky. A hoci už dovŕšila 40 rokov, na poslednom reklamnom fotení to badať nebolo. V krátkych šortkách, nadkolienkach a s rozviatymi vlasmi vyzerala, akoby jej niekto doslova zmazal roky. Na jednej zo snímok pôsobí ako štýlová -násťročná školáčka.

Samotná výroba záberov však až taká jednoduchá nebola. Ako nám speváčka prezradila, zažila poriadny adrenalín. „V tých kratučkých šortkách som skoro zmrzla. Bola to ale rýchla akcia - vystúpila som z dodávky, keď bolo všetko pripravené a nasvietené. Keď autám zasvietila na križovatke červená, vybehla som do polovice priechodu a takto to opakovala dokola, kým opäť nebola zelená,” prezradila nám Dara. „Strážili to tam sprava aj zľava dvaja chalani, ktorí na mňa vždy zamávali. Vodiči si museli myslieť, že som sa načisto zbláznila,” dodala so smiechom. Výsledok však stojí za to. Veď posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu