Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víťazka Hlasu Bagová: Zhodila kilá a zvodne láka na nový album!

Ako vidno na fotografii vpravo, od skončenia súťaže prešla Ivanna značnými zmenami. Na záberoch vľavo a v strede bola výrazne bacuľatejšia Zobraziť galériu (11)
Ako vidno na fotografii vpravo, od skončenia súťaže prešla Ivanna značnými zmenami. Na záberoch vľavo a v strede bola výrazne bacuľatejšia (Zdroj: Tv Nova)

BRATISLAVA – Darí sa jej! Víťazka Hlasu Česko Slovenska Ivanna Bagová (18) zhodila od skončenia speváckej súťaže viac ako päť kíl. A urobila dobre. Jej vizáži to prospelo. Úbytok váhy si nemohla lepšie načasovať. V týchto dňoch púšťa do sveta svoj prvý singel spolu s novým albumom. Nebyť straty kíl, nemohla by na obale CD dráždiť fanúšikov atraktívnymi zábermi štíhlej postavy.

Ivanna Bagová púšťa do sveta nový album s názvom Oheň v duši. Ten obsahuje dovedna jedenásť skladieb. Tri v angličtine a šesť v slovenčine. Blondínka z Topoľčian sa na sprievodných obrázkoch na seba príliš nepodobá. Od skončenia súťaže prešla totiž výraznou zmenou – schudla viac ako päť kíl. Vďaka úbytku váhy pôsobí sexi a zvodne, čo ocenia najmä mužskí fanúšikovia.

„Nesnažila som sa cielene zhadzovať. Skôr by som povedala, že sa o to postaral stres,“ povedala pre český server idnes.cz Bagová. Tá nahrala album v relatívne krátkom čase – veď iba v júni bolo finále speváckej súťaže. Dôkazom toho, že nasadila naozaj krkolomné tempo, je aj fakt, že videoklip k singlu I’m Not Dancing On My Own nakrútila za jediný deň. „Nástup bol o ôsmej ráno a večer o deviatej už bol hotový,“ prezradila pre spomínaný server Ivanna. Na tvorbe albumu jej pomáhal aj kouč Michal David.

Pri vzniku cédečka neprešiel zmenou iba speváčkin imidž ale aj hudobný štýl. Tí, čo si ju z Hlasu pamätajú ako spiacu krásavicu, budú prekvapení. Interpretka totiž vsadila na tanečnú disko hudbu. Uvidíme, s akým úspechom sa stretne jej počin medzi ľuďmi.

Sledujte TOPKY TV: Ukážka singlu  I’m Not Dancing On My Own od Ivanny Bagovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu