Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Radovánky Pociskovej a Ďurovčíka: Tajná dovolenka v zahraničí!

Ján Ďurovčík a Nela Pocisková si užívajú pobyt na horách. Zobraziť galériu (3)
Ján Ďurovčík a Nela Pocisková si užívajú pobyt na horách.

BRATISLAVA – Hory, luxus a prítomnosť milovaného človeka! Nela Pocisková (20) a Ján Ďurovčík (40) si v týchto dňoch naplno užívajú spoločné chvíle u našich rakúskych susedov. Na zasnežené svahy ich vylákala možnosť zalyžovať si a taktiež zrelaxovať. Zamilovaná dvojica ale pri výbere dovolenkovej destinácie nezabudla ani na komfort.

Vaše tipy

Nela Pocisková a Ján Ďurovčík si počas tohto týždňa dopriali oddych. Paradoxne si ale nevyrazili za teplom do nejakej exotickej krajiny, uprednotnili radšej jedno z rakúskych lyžiarskych stredísk. A ako je vidno na fotografii od nášho čitateľa, relax si dvojica náležite užíva.

„Bývajú hneď vedľa svahu v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli,“ prezradil nám o prominentnej dvojici pozorný čitateľ. Choreograf teda svojej priateľke očividne dopraje nielen zábavu, ale aj špeciálne pohodlie. „Sme dvaja mladí ľudia na normálnej dovolenke. Čo už je len na tom zaujímavé? Sneh je tu biely,“ reagoval Ďurovčík, keď sme ho v súvislosti s pobytom oslovili. Podľa našich informácií by mala dvojica stráviť na dovolenke päť dní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu