Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Lakatošová sa stráca pred očami: Silvia, si sexi, už viac nechudni!

Silvia Lakatošová vyzera opäť o čosi chudšie. Zobraziť galériu (11)
Silvia Lakatošová vyzera opäť o čosi chudšie.

BRATISLAVA - Stále chudne?! Silvia Lakatošová (39) sa v utorok objavila na spoločenskom podujatí, kde ihneď zaujala prítomných hostí svojou štíhlučkou postavou. Vyzeralo to, akoby od aprílovej súťaže Miss Universe SR prišla o ďalšie kilá. Topky.sk zisťovali, či bývalá kráľovná krásy stále formuje svoju figúru alebo je už so svojím výzorom absolútne spokojná.

Vždy ohúri! Silvia Lakatošová ani za 19 rokov nestratila nič zo svojho sexepílu. Dokonca sa zdá, že od roku 1993, kedy vyhrala korunku krásy, ešte opeknela. Všetci si to mohli všimnúť už v apríli na Miss Universe SR, ktorú organizuje.

Dôvodom zmeny v Silviiom výzore bol vtedy fakt, že už niekoľko mesiacov pravidelne športovala a upravila si jedálniček. Na tohtotýždňovej spoločenskej akcii však vyzerala tmavovláska ešte chudšie. „Nemám taký pocit. Je pravda, že cvičím, ale stravujem sa normálne, zdravo. Dokonca som minulý týždeň vyjedala aj čokoládu, ktorú bežne nekonzumujem,” povedala nám Lakatošová.

Ako nám prezradila, momentálne váži okolo 55 kíl a za dojem extrémnej chudosti zrejme môže tmavý nohavicový kostým. „Štyridsiatka sa blíži, ale ja som sa nikdy necítila tak dobre - zdravotne aj kondične. Som so sebou spokojná. Pred tromi rokmi som prišla na to, že sa treba pravidelne hýbať a upraviť si stravu,” vyjadrila sa Silvia, ktorá je krajšia než kedykoľvek predtým. Snáď sa udrží a strácať váhu už viac nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu