Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nahá Dara Rolins v posteli: Takto čaká na Rytmusa!

Dara Rolins nahá v posteli. Zobraziť galériu (13)
Dara Rolins nahá v posteli.

PRAHA - Pikantný záber! Dara Rolins (39) sa pri nedávnom fotení nechala uniesť. Vznikla tak sexi snímka s erotickým podtónom. Hoci išlo o módu, speváčka a jej fotografka sa rozhodli využiť aj posteľ. V tej sa blondínka nakoniec ocitla nahá, pričom si vnady prikrývala iba kabelkou. Zisťovali sme, na čo pri tom myslela.

Vždy sexi! Dara Rolins sa aj krátko pred štyridsiatkou môže pochváliť skvelou postavou. Niet sa teda čo čudovať, že takmer pri každom jej fotení vznikne aj nejaká zvodná snímka. Inak tomu nebolo ani pri poslednom pózovaní.

Speváčka najnovšie zdobí stránky aktuálneho vydania magazínu OK! A medzi zverejnenými zábermi je aj jeden mimoriadne šteklivý. Nahá Dara sa na ňom zakrýva len kabelkou. „Fotografka Petra Ficová ma za tie roky videla nahú už miliónkrát. Hotelová izba, kde sme boli, má takú exotickú a sexi atmosféru, takže som nemusela nič hrať,” povedala nám k foteniu.

Aj vyzlečená sa blondínka podľa všetkého cítila pohodlne a prirodzene. Prezradila nám, že z pózovania nemala žiadne stresy. „Stačilo myslieť na pekné veci. Trebárs na to, že o pár hodín budem miesto kabelky držať v náručí Patrika,” povedala nám s úsmevom. Niet pochýb, že Rytmusa by takéto privítanie nenechalo chladným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu