Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kontroverzný Rozborilov úvod: Svadba krásnej panny a geja!

Vilo Rozboril na svadbe Júlie a Jozefa. Zobraziť galériu (29)
Vilo Rozboril na svadbe Júlie a Jozefa.

BRATISLAVA/LUČENEC - Takmer neuveriteľné! Nová séria Modrého z neba dnes začne silnými príbehmi. Aktérom jedného z nich je Jozef Demjan (31), ktorý bol v detstve zneužívaný mužom a neskôr nadväzoval homosexuálne vzťahy. Až kým v 19 rokoch neodovzdal svoj život Ježišovi. Vtedy sa začal liečiť z tejto "choroby", ako o orientácii on sám on sám hovorí. Teraz je už manželom Júlie (22), ktorá bola až do svadby pannou. Čo na tento nezvyčajný párik hovorí moderátor Vilo Rozboril (45)?

V úvodnej časti novej sezóny Modrého z neba sa objaví príbeh, ktorý asi mnohí označia za kontroverzný. Aktérmi sú čerství novomanželia Júlia a Jozef, ktorí si vysnívali svadobnú cestu. Na tom by nebolo nič prekvapujúce, keby ženích za sebou nemal homosexuálnu minulosť. 

„Mal som asi 6 vzťahov s mužmi a 4 vzťahy so ženami, ale to bolo divadlo, aby som mal alibi, pretože v cigánskej kultúre je to masaker...“ prezradil o sebe Jozef. No teraz tvrdí, že Júlia nie je žiadnym zastieracím manévrom a miluje ju čoraz viac.

Spája ich najmä viera. A práve tá vraj pomohla rómskemu chlapcovi vyliečiť sa. „Určite je to choroba, je to nejaká porucha. Nerozhodol som sa sám vyliečiť z homosexuality, odovzdal som život Ježišovi, keď som mal 19 rokov a práve vtedy začalo to uzdravovanie,“ povedal pri nakrúcaní Demjan, ktorý so svojou budúcou manželkou chodil 4 roky bez toho, aby spolu viedli sexuálny život. A čakať sa vraj oplatilo, ako prezradil po svadobnej noci.

Topky.sk v súvislosti s týmto netradičným príbehom oslovili aj moderátora Vila Rozborila. „Neviem, čo sa odohráva v Jozefovej hlave. Ale je mi sympatické, že svojej snúbenici všetko priznal, na rozdiel od mnohých „podobných”, ktorí sa oženia a ich ženy na to prídu, až keď ich načapajú”,” napísal nám markizák.

Ten dokonca verí, že by takýto zväzok mohol fungovať, keď majú obaja manželia všetko vyjasnené a sú k sebe úprimní. „On je silne veriaci, chce mať vlastné deti, ona o „jeho veciach” vie a basta. Reči, že aj tak im to nevydrží, sú zbytočné. Na Slovensku sa rozvádza každé tretie manželstvo a určite nie kvôli „orientácii”. Takže toto nechajme len na nich,” vyjadril sa Rozboril v zmysle hesla Ži a nechaj žiť.

Najkontroverznejšou časťou tohto príbehu je však Jozefovo tvrdenie, že sa z homosexuality lieči vďaka viere. Orientácia na rovnaké pohlavie totiž podľa odborníkov nie je žiadnym ochorením. „Áno, ľudí môže rušiť jeho interpretácia, že homosexualita je choroba. Ja si myslím, že skôr hovoril o stave svojej mysle, keďže bol v detstve sexuálne zneužívaný mužom. A ak ste silne veriaci, logicky veríte v to, že Ježiš vás „vylieči”. Neberme im to. Ale pochopiteľne veľa „múdrych” očakávam v diskusii pod článkom i večer,” uzavrel tému moderátor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu