Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Hanlivý útok na Vila Rozborila!

Nechutná fotomontáž zosmiešňujúca Vila Rozborila koluje po internete. Zobraziť galériu (9)
Nechutná fotomontáž zosmiešňujúca Vila Rozborila koluje po internete.

BRATISLAVA - Šok! Len minulý týždeň začala Markíza opäť vysielať reláciu Modré z neba. Zdá sa však, že mnohým neprajníkom tento program vadí napriek tomu, že pomáha ľuďom, ktorí pomoc potrebujú. Inak tomu nebude ani v dnešnej časti. Napriek tejto skutočnosti si ale neznámy grafik vzal do parády fotografiu Vila Rozborila (45) a doplnil ju o hanlivý text. Tvorcu musela stáť fotomontáž veľa námahy, vyzerá totiž naozaj realisticky. Nečudo, že si mnohí mysleli, že ide o reálny záber. Topky.sk zisťovali, čo na tento útok hovorí samotný moderátor.

Vilo Rozboril zostal v týchto dňoch poriadne zaskočený. Neznámy človek totiž zneužil fotografiu, ktorú pred týždňom zavesil moderátor na facebookovú stránku Modrého z neba. Na originálnom zábere má na sebe Vilo tričko so slovom „ZAJTRA”. Nápisom upozorňoval minulý utorok svojich priaznivcov na to, že na druhý deň začína po letnej pauze opäť jeho relácia.

Niekto však zneužil túto fotografiu k tomu, aby zosmiešnil nielen moderátora, ale aj Modré z neba. V grafickom programe totiž doplnil text do nasledovného znenia: „Zajtra zarobím na vašom kriplovi”. Podnetom na tento výtvor boli zrejme neustále diskusie, či je pomoc pred televíznymi kamerami rovnako hodnotná ako tá anonymná. Záber sa okamžite začal šíriť po internete. Mnohí si dokonca mysleli, že ide o skutočnú fotografiu.

Topky.sk v súvislosti s týmto útokom oslovili Vila Rozborila. „Paródia je legitímna vec. Vždy boli parodovaní najznámejší ľudia, o ktorých sa najviac hovorí. Je to logické. Takže potiaľto to beriem,” nerobí si veľkú hlavu zo zosmiešnenia svojej osoby moderátor.  

Oveľa viac ho však pobúrila forma, akou si do neho autor fotomontáže rypol. „Paródia, aby bola naozaj vtipná, tak ju musí robiť niekto aspoň trošku talentovaný a inteligentný. A problémom tejto je, že ju evidentne robil bezhranične hlúpy a zlostný človek,” povedal nám Rozboril s tým, že najviac ho naštvalo označenie „kripel” na margo zdravotne postihnutých. „Želám mu, aby takého doma nikdy nemal, lebo až vtedy by vedel, čo je to ľudské utrpenie. Zatiaľ pozná len ten krásny pocit nosiť na krku ľahkú hlavu, lebo v nej nič nie je,” dodal Vilo. 

Emotívny príbeh dnešnej časti Modrého z neba

Tvorcovia relácie sa tentokrát rozhodli pomôcť Žanete, ktorá sa zamilovala do Turka Nasuha a porodila mu dve deti. Ich vzťah však neprežil z dôvodu, že Slovenka nedokázala žiť v cudzej krajine a vrátila sa domov. Nejakú dobu po rozchode ale Nasuh zomrel a jeho rodina si nemohla dovoliť navštíviť hrob vo vzdialenom Turecku. Nakoniec im však splnenie ich sna prinieslo ďalšiu bolesť. Žaneta totiž zistila, že jej partner bol podvodník - mal ďalšie ženy a deti v iných krajinách. Viac sa dozviete v dnešnom Modrom z neba. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu