Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Manželstvo z Modrého z neba krachuje: Je to masaker, tvrdí Rozboril!

Vilo Rozboril zachraňuje manželstvo Mirke, ktorá sa vydávala práve v Modrom z neba. Zobraziť galériu (14)
Vilo Rozboril zachraňuje manželstvo Mirke, ktorá sa vydávala práve v Modrom z neba.

BRATISLAVA - Posledná šanca! Vilo Rozboril (45) sa vo svojej dnešnej relácii stretne s účinkujúcimi dovedna po tretíkrát. Hlavnou postavou je Mirka (23), ktorá sa najprv ospravedlňovala rodičom za svoju narkomanskú minulosť, potom jej v ďalšej časti vysnívala mama svadbu s partnerom Jánom (28). Pol roka po vydaji však zúfalá tmavovláska písala tvorcom Modrého z neba opäť. Problémom je krachujúce manželstvo. A tak sa Markíza s pomocou psychológa pustila do riešenia problému.

Modré z neba dnes ponúkne príbeh ženy, ktorej osudy sledujú diváci už dlhšie. Mirka sa totiž kedysi chcela rodičom ospravedlniť za drogovú minulosť a poďakovať im, že sa v tom čase starali o jej dcérku. Druhý raz písala do relácie jej mama Zuzana, ktorá svojej dcére vysnívala svadbu.

Teraz sa opäť ozvala Mirka. Jej manželstvo je už po relatívne krátkom čase v koncoch. Tvorcovia Modrého z neba sa rozhodli znovu podať pomocnú ruku. „Ako to už býva, čakám od divákov dve reakcie. Jednu v zmysle - načo chodiť za niekým, u koho ste už boli. Druhá reakcia - chceme vidieť  návraty k rodinám,” povedal nám Vilo Rozboril. „V januári sme boli na Mirkinej svadbe, kde už bola tehotná a zrazu prišiel po pol roku zúfalý mail, že manželstvo krachuje, tak sme išli,” dodal moderátor.

Od novomanželky sa dozvedeli, že vzťah prestal klapať už krátko po jeho zoficiálnení. Tmavovláska sa posťažovala, že manžel sa nestará o deti, nedáva jej peniaze a vraj nejaké skončili aj v automatoch. Napriek všetkému ale Jána miluje. A tak chce ich zväzok zachrániť. „Bol to trochu masaker, zasahoval psychológ,” prezradil nám Rozboril. Ako pomoc pre tento pár dopadla, uvidia diváci dnes večer na Markíze.

Tip: Presný čas vysielania Modrého z neba nájdete na telkac.sk

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu