Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Gáborík v Modrom z neba: Rozborila jeho ponuka dojala!

Vilo Rozboril a Marián Gáborík pri nakrúcaní Modrého z neba. Zobraziť galériu (15)
Vilo Rozboril a Marián Gáborík pri nakrúcaní Modrého z neba.

BRATISLAVA - Klobúk dole! V dnešnom Modrom z neba sa dostane pomoc k rodine Mikulovcov, kde sú tri z piatich detí vážne choré. Ich mama Denisa (35) nielenže bojuje so zákernou rakovinou, ešte aj sociálka od nej pýta vrátenie dávok, ktoré im vraj omylom prisúdili. Práve týmto ľuďom sa rozhodol pomôcť hokejista Marián Gáborík (30). Jeho odhodlanie je Vilovi Rozborilovi (45) o to sympatickejšie, že nekonal na žiadosť štábu, ale sám sa ponúkol pri priateľskom rozhovore s moderátorom.

Rodina, ktorá si naozaj zaslúži pomoc! Denisa a Marek majú päť detí, z toho sú však tri vážne choré - Matej (12)  po ochorení na žltačku zostal na vozíku, Sebastián (5) a Christián (5) zas dostali detskú obrnu. K tomu všetkému ich mama už tri roky bojuje s rakovinou. „Nebojím sa smrti, bojím sa o rodinu, deti a manžela. Keď sa mi niečo stane, chcem, aby bol Marek zase šťastný, nech si nájde rýchlo nejakú polovičku, aby mal zase oporu v niekom inom,” povedala krehká, ale silná žena. 

Je jasné, že títo ľudia kvôli zdravotným komplikáciám žijú naozaj skromne. A aby toho nebolo málo, sociálka od nich pýta vrátenie dávok, ktoré im omylom prisúdila. „860 eur musím vrátiť za to, že som sa starala o zdravotne postihnutého syna a za to, že som ochorela. Keby som bola chorá len do 70%, tak nemusím vrátiť ani euro,” povzdychla si Denisa. 

A práve tejto rodine sa rozhodol pomôcť Marián Gáborík. Nie však preto, že by ho o to niekto žiadal. „Tento príbeh nevznikol na základe listu, ale na základe záujmu priamo Mariána. Sedeli sme nezáväzne, rozprávajúc sa o NHL a o Modrom z neba. A keď som mu rozpovedal ich osudy, sám zareagoval, že práve týmto chce pomôcť. Vybral si ich on, nevybrali sme mu ich my,” prezradil nám Vilo Rozboril. „Ja som mu za to a za nich nesmierne vďačný. Lebo pomohol veľkolepo,” dodal moderátor. Viac sa dozviete v dnešnom Modrom z neba. 

Tip: Pozrite si dnes večer Modré z neba. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu