Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mrcha Minichová prekvapuje: Po nevere svadobná cesta!

Milena Minichová zachránila svoje manželstvo. Zobraziť galériu (10)
Milena Minichová zachránila svoje manželstvo.

BRATISLAVA – Problémy zažehnané?! Vzťah Mileny Minichovej (30) prechádzal v uplynulých mesiacoch vážnou partnerskou krízou. Len pár mesiacov po svadbe s podnikateľom Andrejom Maťkom sa totiž verejne hovorilo o herečkinej nevere. A hoci sa v súvislosti s dvojicou skloňovalo slovo rozvod, svoje relatívne čerstvé manželstvo sa napokon blondínke a jej partnerovi podarilo zachrániť. Zväzok dokonca upevnili aj na svadobnej ceste, z ktorej sa len nedávno vrátili.

Ako novomanželia! Milena Minichová, známa ako mrcha Andrea zo seriálu Druhý dych, sa koncom minulého roka v tajnosti vydala za podnikateľa Andreja Maťka. Netrvalo dlho a v súvislosti s dvojicou sa začalo špekulovať o rozvode. Blondínka bola totiž pristihnutá pri tom, ako si vymieňa horúce bozky so známym slovenským kaderníkom. V súčasnosti je však partnerská kríza zažehnaná a herečka prežíva doslova medové týždne.

Milena sa totiž len nedávno vrátila zo svadobnej cesty, ktorú spoločne s manželom strávili na Maledivách. „Bol to ten najlepší termín, aký sme si mohli vybrať. Bola to veľmi aktívna dovolenka, potápali sme sa denne asi dve hodiny, dokonca som sa stretla s osemmetrovým žralokom, ktorý bol síce bylinožravec, ale nebolo mi všetko jedno,“ prezradila v rozhovore pre najnovšie číslo magazínu OK! herečka.

Minichová sa nevyhla ani otázkam týkajúcim sa jej údajnej nevery. „K tomu, čo sa napísalo sa už radšej ani nevyjadrujem. Mám skvelého manžela, nemôžem sa na nič sťažovať,“ poznamenala blondínka, ktorá sa nebráni ani prírastku do rodiny. „Hovorím si, že to príde vtedy, keď to tak obaja budeme cítiť a obaja budeme veľmi chcieť,“ uzavrela Milena.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu