Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná Kanócz pred oltárom: Vydala sa za staršieho!

Seriálová svadba Zuzany Kanócz a Mareka Ťapáka. Zobraziť galériu (7)
Seriálová svadba Zuzany Kanócz a Mareka Ťapáka. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Ďalšia svadba! Herečka Zuzana Kanócz (32) a jej kolega Marek Ťapák (52) si povedali svoje áno. Celý svadobný obrad však prebiehal len pod režisérskym velením v novom dramatickom seriáli Horúca Krv. Herci svoje tváre prepožičali hlavným postavám Hane Matúšovej a Petrovi Šestákovi. Zaujímavosťou je, že vekový rozdiel medzi „seriálovými holúbkami“ je dvadsať rokov!

Diváci nového jesenného formátu sa majú na čo tešiť! Už piata epizóda markizáckej Horúcej krvi bude odetá v bielom šate. Tvorcovia seriálu sa totiž rozhodli, že hneď v úvodných častiach zaznejú svadobné zvony. Do bielych šiat sa oblečie Zuzana Kanócz, seriálová Hana Matúšová, ktorá sa už raz v manželskom zväzku ocitla.

Jej prvým vyvoleným bol Tomáš Lipanský alias Alexander Bárta. Toho však vymenila za Petra Šestáka, ktorý je od nej o dvadsať rokov starší. V jeho úlohe sa predviedol herec, režisér a scenárista Marek Ťapák.

 V súvislosti so svadobnou hereckou úlohou sme sa snažili spojiť aj s herečkou Zuzanou Kanócz, ale na naše otázky neodpovedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu