Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kto je tento chlap? Preboha, veď je to známa slovenská herečka!

Spoznali ste známu tvár na retro fotografii? Zobraziť galériu (7)
Spoznali ste známu tvár na retro fotografii? (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Chlapec alebo dievča? Kto by bol povedal, že táto fotografia zachytáva známu hereckú tvár. Hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že ide o mladého muža, opak je pravdou. Na staršej čierno-bielej fotografii je totiž Gabriela Dzuríková (39), ktorá svoj rodinný fotoalbum zapožičala na nakrúcanie markizáckeho seriálu Horúca krv.

Spoznávate ju? Aj keď sa na prvý pohľad možno zdá, že na fotke je zvečnený neznámy mladík, nie je to tak. Na starom čierno-bielom zábere pózuje známa slovenská herečka Gabriela Dzuríková. Vážny pohľad a typický vlasový styling vtedajšej doby môže spôsobiť, že umelkyňu spozná len málokto.

Červenovláska svoj kompletný fotoalbum z doby, keď ešte netušila, že bude slávna, prepožičala na nakrúcanie markizáckeho seriálu Horúca krv. V dnešnej epizóde si bude prezerať túto archívnu zbierku fotografií Zdena Studenková, Gabikina seriálová matka. Tá po snímkach z dávnej doby siahne v návale ľútosti po hádke. Viac sa dozviete dnes na Markíze.

V súvislosti s vtipným záberom z minulosti sme oslovili aj samotnú herečku. Tá však nezdvízhala telefón a ani nereagovala na esemes správu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu